reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

reklama
no prosze ... u nas nie mierzyli cisnienia :) graulacje dla malej za odwage i cierpliwosc :)

widze ze nasze dziewczynki maja ten sam wzrost ... a jak widzialam dzisiaj zdjecia w galerii to wydawalo mi sie ze Victoria jest wyzsza od Kamilki

My idziemy dzisiaj.
Wcale sie nie zdziwię, jak będziemy mieli wpis, że bilansu nie można było przeprowadzić :baffled:

joaska glowa do gory :)
my raz mielismy taki wpis przy wizycie u stomatologa zmichalem :) da sie przezyc :)

A tam, bezstresowo do tego podchodzę. Nawet się nie łudzę, bo wiem, jak Jagoda na samą przychodnię już reaguje, a co dopiero na lekarkę.
Od roku już sie nie dała w przychodni zmierzyć i zważyć.

CO wy tak z tymi bilansami pilne. Ja nawet nie myslalm jeszcze zeby Majcika zapisac z Maksem tez nie poszlam odrazu. Szkoda mi z nia isc do tej przechodni jak ostatnio mi nie choruje. A to ze sa rodzielone dzieci zdrowe i chore to dla mnie zadna roznica, peno i tak tam zarazkow.
Magda a Ty juz bylas z Julkiem u naszej p.M.?

Witajcie!
Ja oczywiscie Was podczytuje nie pisze bo jakos tak czuje sie ciagle nowa ale musze Was zapytać bo tez wybieramy sie na bilans dwulatka i jak byłysmy ostatnio na 1,5 roku to lekarka mówila o szczepionce przeciw pneumokokom a jak Wy do tego podchodzicie czy szczepilyście Wasze dzieci bo ja mam wątpliwości szczególnie jak dowiedzialam sie, że szczepionka Pentaxim którą szczepiłam Wiki została wstrzymana.

Magda a Ty juz bylas z Julkiem u naszej p.M.?
Nie byłam, ale chcę się wybrać teraz, bo po porodzie będzie mi trudniej. Nawet myślałam, czy do niej nie iść prywatnie, że by to zrobiła porządnie, a nie po łebkach. Ale jak czytam, że tam nie ma nic wielkiego w tym bilansie, to chyba sobie odpuszczę niepotrzebny wydatek.
Ale Jacka chcę zapisać do innej przychodni i innego lekarza (tyle, że będę musiała dojeżdżać autem, ale jak się wybudujemy to będę miała z kolei bliżej). Jak się sprawdzi to i może Julka przepiszę.

reklama
Bilans musi ci wpisac do kartoteki w przychodni, wiec prywatnie raczej chyba nie. Ja chcialam zrobic Majce bilans juz w enel-medzie bo tam juz walczymy z anemia, bo tu zrezygnowalismy bo wiecznie naszej p M. nie ma. Ale zanim dojdzie kartoteka jej do Warszawy to chyba bede musiala tu zrobic :baffled::baffled::baffled:
Rozwalaja mnie tu lekarze bo nawet Maksowi do ksiazeczki nie wpisali ze mial ospe, sama sobie wpisalam teraz tylko musze pieczatke od nich wbic.

Do góry