reklama

Waga malenstw

reklama
Nocka to jak sie z mezem w tlumie pogubicie to nie masz problemow ze znalezieniem go przynajmniej.;-)

:-D jak sie gubimy np w sklepie to podnosze reke i on mnie szuka :-D

w poniedzialek mala byla na szczepieniu i cos mi schudla moja dziewczyna bo wazy tylko 10,5 kg...mysle ze to od biegania, bo ona nie potrafi w miejscu usiedziec 5 minut. Wzrost tak jak pisalam-86cm.

w poniedzialek mala byla na szczepieniu i cos mi schudla moja dziewczyna bo wazy tylko 10,5 kg...mysle ze to od biegania, bo ona nie potrafi w miejscu usiedziec 5 minut. Wzrost tak jak pisalam-86cm.
No to Oliwka jest jeszcze zgrabniejsza niz byla ;-):-)

My mamy za tydzien szczepienie to bede wiedziec ile moje dziecie wazy, ale cos mi sie wydaje, ze kolo 11kg.

wklejam poprawke, bo ta waga ostatnia u lekarza wydawala mi sie jakas zanizona, wiec wczoraj zwarzylam Pata na wlasnej wadze (waga od noworodka do przedszkolaka) i wyszlo mi

11.26kg a nie jak u lekarki 10.89kg

a moje dziecię chyba schudło:baffled: ostatnio wazyła 13 a wczoraj na naszej wadze 10,5:baffled:moze waga zaniża bo 2,5 kg na takie dziecko to chyba duzo:confused: co do wzrostu to ponad 90cm, ciuchy kupujemy na 2-3 latka:sorry2:jak usnie to musze porzadnie ją zmierzyc bo wtedy najłatwiej:-p

a moje dziecię chyba schudło:baffled: ostatnio wazyła 13 a wczoraj na naszej wadze 10,5:baffled:moze waga zaniża bo 2,5 kg na takie dziecko to chyba duzo:confused: co do wzrostu to ponad 90cm, ciuchy kupujemy na 2-3 latka:sorry2:jak usnie to musze porzadnie ją zmierzyc bo wtedy najłatwiej:-p

mada- chyba raczej niemożliwe, żeby ami aż tyle schudła... pewnie z waga coś nie tak.
no a co do wzrostu- nieźle, nieźle:tak::tak: u nas w dalszym ciągu ciuchy na 86... ale i w 80 wchodzi

reklama

Duza panienka Ci rosnie :tak:

tez mi sie wydaje ze niemozliwe jest aby tyle schudla. Moze zważ ja jeszcze raz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry