reklama

Waga malenstw

Karoo, Bedyta, ale Wam dziewuchy rosna :tak::-)
Tez musze skoczyc do osrodka zwazyc i zmierzyc Sare, bo w domu na miarce sciennej wychodzi, ze ma 82 cm, ale chcialbym to sprawdzic :-) A wagi sie nie dorobilam :-p

reklama
Bedyta no chudy jak Patyk ten nasz Patryk, a wsuwa za dwoch... ja nie wiem ... moze mu sie to po kosciach rozchodzi...zreszta F tez jest chudy jak patyk ale za to wzrostu mu nie brakuje... a Pat to caly tatus.

Wama, jeszcze Pat nabierze cialka :-);-) Dont' worry :-) Wazne, ze zdrowiutki i ladnie rosnie :-)

Ipanema, bilans dwulatka rzeczywiscie brzmi juz tak powaznie - jak ten czas leci! :szok:

Ewus to ze Julcia chudziutka to ja sie nie dziwie, wystarczy spojrzec na Ciebie, no i po zdjeciach P tez sie jakos specjalnie gruby nie wydaje;-).

Sandra no w sumie sie nie martwie ale dobrze by bylo zeby Pat chociaz sie w 50-tym utrzymywal, a teraz zlecial na 40-ty centyl.

Ipanema Twoj Mateuszek slicznie wazy i tez wysoki chlopak rosnie. U nas nastepna wizyta na 18 miesiecy chyba jest. Teraz na tej co bylam to na 15.

witajcie!
jutro idziemy na szczepienie wiec dokladnie dowiem sie ile mala wazy ale jak wazylam ja w domu to wyszlo 11kg, a wzrost 86 cm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry