Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bylismy wczoraj na szczepieniu i moj Dawid wazy tylko 4900wolno przybiera.
czyli tak samo. Podobno czasem dzieci maja taki stop...moja do tego dużo ćwiczyła więc to może byc przez to. U cioebie też może byćtak, że zaczął się więcej ruszać, jest bardziej ciekawy świata więc nie w głowie mu jedzenie i tycie...obserwuj go teraz i dawaj zawsze proponuj drugą pierś. W nocy jak chce jesć to nie przetrzymuj bo nocne mleko jest najabrdizej kaloryczne. Karm i moze się ruszy. Jeśli nie jest głodny, spokojny to raczej wsio ok. Moja Laura jest zadowolona, śpi całe noce a prawie nie tyje....
Moja Julka dalej okruszek, przedwczoraj ważyła 5100g, nie mierzyłam jej, ale rośnie bo juz ubranka 62 wiekszosc małe, nosi 62-68. Julka też na cycu duzo przybierała i ostatnio przystopowała, tak jak pisze Kerna pewnie to zwiekszona ruchliwosc naszych bejbikow, ja bym nie rezygnowala z cycolenia, nie ma nic leszego dla dziecka, co najwyzej mozna zapytac lekarza czy nie wprowadzic wczesniej np musow jarzynowych. Ale to juz niech lekarz nam podpowie. No i zpewnoscią nie dopajac niczym dawać mleko z piersi zamiast herbatek, bo dziecko potarfi natrąbić się herbatki i potem traktuje to jako jeden posilek.
Ja podaje herbatke sporadycznie, jak gdzies wychodze a mleka nie odciagnelam a zaraz wróce, to wypije może 30 ml.