reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Kinga, przykro mi, że wstręciucha przylazła :(
Ale nie ma się co poddawać :)

U mnie w końcu coś się dzieję :) Szyjka wczoraj idealna, pojawiły się mocne bóle jajników plus podbrzusza, śluzu duużo, choć malo prawidłowy i spadek temp. Dziś skok i nadal bóle, więc cykl powinien być w porządku, tylko zmienił długość na 28 dni :)Zobaczymy jak jutro będzie :)

Od kilku dni boli mnie ząb, a wizyte mam dopiero na czwartek :( dziś coś popuchłam więc zapobiegawczo wzięłam penicylinę.. może uda mi się z powodu tego bólu przełożyć wizytę na wcześniej..

tak z cierpliwością ciężko ale skoro ja już tyle czasu czekam to dla mnie juz nie ma chyba różnicy te kilka miesiecy w tą czy w tą.. przywykłam.
W tym cyklu chyba sobie pomierzę temp i zobaczę jak z moją owu.

No to powiem Ci, że u mnie bardzo podobnie :) Nie licząc kilku przerw to już długo czekam. Teraz tylko doszła taka dowieszka: staram się ;p

Dzień dobry :p
Ja tylko na chwilkę bo spadam do siostry :dry: na jej urodziny :dry:

Ale od Emilki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tak na wieczorne igraszki :-D

reklama
Kochane, ja się już pożegnam na dziś, bo ten ząb nie daje mi żyć.
Trzymajcie kciuki bym dostala jutro tą wizytę z nagłym wypadkiem :)

Do góry