reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Lapisku, przyjemności ... a samopoczucie troszke lepsze, dziękuję ...... brzuszek juz sie ujawnia, a maleństwo w całej okazałości ma juz 10 cm...... :tak::-D:tak:

a co do wiosny, to do Poznania chyba własnie zawitała, bo z dnia na dzien jest coraz cieplej a i słoneczko przez okienka zagląda ..... :tak::tak::tak:

miłego dzionka i całego tygodnia ...... :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja:-)
U nas rano była jesień teraz jakby wiosna.
Rano byłam z małą w mieście, musiałam coś załatwić. Chciałam wpaść do biura paszportowego, ale odwiedziłam parę sklepów i już nie miałam siły:-DAnia całkiem nieźle się zachowywała, ale chyba najbardziej odpowiadała jej jazda tramwajem:happy:
Pod koniec zaczęła marudzić, ale w domu odkryłam przyczynę, miała przemoczone całe ubranko. Już drugi raz od wczoraj coś nam Huggisy nie odpowiadają. Mam jeszcze kilka do zużycia i wracamy do Pampersów. Poza tym chyba zacznę niedługo 4 kupować, bo w trójki ledwo się mieści moja smoczyca:laugh2:
To by było na tyle wramach rozruszania wątku;-)

reklama
Do góry