reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Ela - dokładnie, oby @ nie przylazła :))

Antila - domek.. fajnie :) trochę cały czas plac budowy, ale mieszkamy już i jest suuuper! :-D:-D:-D

reklama
I dzis znowu tutaj pustki :-(
Pewnie ta wiosna tak wplywa na Was ;-)

bo pewnikiem zaczęly się wiosenne spacerki :tak: ja dzisiaj odpuściłam sobie prace i jestem z małym w domku to i juz spacerek na rowerku zaliczylismy a teraz mały poszedł na drzemke ..... :tak: a jutro znowu praca i przedszkole :tak:

no i mam lekkie konto:-D

czyli zakupy się udały ......... a mój M do niedzieli na wyjeździe :baffled:

Elzbietko raczej to obecnie nierealne aby @ nie przyszla... no chyba ze jestem wiatropylna :-D:-) :rofl2:

Puchatko dziekujemy za wspolczucia ;-)

Jarzebinko ale ci zazdroszcze tych spacerkow :-(

reklama
Elżbietko pochwal się co kupiłaś;-)

piękną spódniczkę mini dzinsową (no i co z tego że rozmiar 40:-D - umówmy się miedzy nami, ze małe 40;-) - taka jak szykałam ponad rok, wiec i zapłaciłam nei narzekając te 140 zł:eek:

no i białe spodnie w esprit, w końcu lato idzie:sorry:, nie powiem za ile, bo jak małż przypadkiem tu zajrzy, to krew się poleje:confused2:

aha,i jeszcze 3 bluzeczki- ale to już za grosze, najdroższa za 40 zł :-D

ja tak mam - jak małż jedzie w delegacje, to ja ide w delegację do galerii mokotów :-D

Do góry