reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Esch - życzę Ci z całego serca aby wredna małpa grała z Tobą w kulki :-Di żeby nie przyszła z bardzo konkretnego dzidziusiowatego powodu ;-)

ja mam dziś zły dzień... homor taki że strach się bać... :angry:

Pandorko, z tego co pamiętam zafascynowana jestes tematem wózków, prawda? Pewnie wasza kruszynka będzie miała niezłą brykę --> już się mama o to postara ;-):-)

monika3 nie ukrywam, że chciałabym bardzo mutsy urban ridera, ale obawiam się, że to ponad nasze siły, chociaż tatuś powiedział, że wuzio extra i on już się postara żeby nam się udało mieć taki-szczególnie podobał mu się filmik, który mu pokazałam. [ame="http://www.youtube.com/watch?v=OJp95nTQ19M"]YouTube - The Mutsy Urban Rider[/ame]

Esch i inne potrzebujące :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
No wiec po moich modlach @ przylazla dzis po poludniu... teraz leze na lozku i zdycham... zjadlam juz 3 tabletki apapu i czekam jak mi przejdzie troche zebym mogla isc do kuchni i posprzatac troche.
A do tego obiecalam mamie zrobic ciasto na weekend (imieniny taty) wiec jutro musze chyba no-spe wziasc zebym byla w stanie...
No i po pracy pedze do fryzjera...
A przed praca musze zrobic czesc badan: estradiol, lf, fsh... tylko nie pamietam czy to sie robi na czczo.... pamieta moze ktoras???

Ivi chyba nie tym razem...

Pandorka ja juz lape!!!! na zapas jak zwykle ;-)

reklama
Do góry