reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Pandorko, a Ty jak się czujesz ?? Wysypiasz się ?? Zawsze się zastanawiałam, jak sobie mamusie radzą z maleństwem w ciąży, bo to przecież można być strasznie wymęczonym i jak tu jedno z drugim pogodzić :)

Esch z Oleńką są już od poniedziałku w domku.
Mam nadzieje że odezwiesz się do nas najszybciej jak to możliwe bedzie:) buziaczki dla waas!

Pozdrawiam dziewczęta!

Witajcie,

Po pierwsze to dziekujemy za wszystkie kciuki i gratulacje. Bylo ciezko wiec te kciuki sie sprzydaly. Rodzilam sn ponad 30 godzin z bolami krzyzowymi. Rozwarcie zatrzymalo sie na 8 cm i podjelam decyzje ze chce cesarke. I tak o 20.17 urodzila sie Olenka. Zobaczylam ja najpierw na zdjeciu ktore maz mi przyniosl jak mnie wybudzili kolo 22 a potem o 3 w nocy w wozeczk przywiozla mi ja polozna pokazac. JA musze teraz szybko dojsc do siebie bo z ozosby bardzo ruchliwej na razie stalam sie niedojda, ktora ma nawet problemy ze wstaniem z lozka do Olenki.
Tak jak Kinga pisalajestesmy od poniedzialku popoludniu w domciu. Zagladam od czasu do czasu na bb ale nie mam chwili zeby cos napisac. NA razie organizujemy sobie zycie. Ja walcze o pokarm i niestety musze przez to Ole dokarmiac. Wczoraj byl pierwszy koszmarny dzien z kolka ktora prawdopodobnie powstala przez wspaniale nasze wedlinki "bez konserwantow". Teraz musze podjesc biszkociki, wypic ziolka i zabieramy sie do porannego cycania z Olenka :-):tak:.
Zmykam a Wam zycze milego dnia :-)

No to się bidulko namęczyłaś.. mi też na 8 właśnie stanęło :(
Ważne, że juz po wszystkim i że jesteście w domu. Wypoczywaj gdy możesz i uważaj na brzuszek, nie noś ciężkich zakupów etc. I jak można.. pochwal się mała :D

Esch lekko nie miałaś bidulko ale warto było co? ;) masz teraz przy sobie taką kruszynkę śliczną!:) pokarz nam ją... :)
Buziaczki dla was

Esch - toś się kobito namęczyła :no: Ale ważne że Oleńka zdrowa i już jesteście w domku :tak: A jak znajdziesz chwilę to pochwal się tym małym cudem :-)

dorotka - a ty masz zamiar się rozpakować czy dobrze Ci w dwupaku? :-D

reklama
dorotka - a ty masz zamiar się rozpakować czy dobrze Ci w dwupaku? :-D

Sol pogadamy w styczniu oki
bo ja mam juz dosc,ale moja malutka wcale nie mysli o wyjsciu
zreszta ona jak ona,ale moja macica jest zupelnie zbuntowana i skurczy brak
do pracy do zeszlego tyg chodzilam,sprzatanie,bzykanie nic nie dziala
oj juz mam dosc
jeszcze te tel.czy rodze mnie dobijaja
taki piekny humor dzis mam

Do góry