reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja tez uwielbiam chipsy. Zreszta ja lubie wszystko co niezdrowe. Niestety ...:szok:

Przed chwila zjadlam lody smietankowo-karmelowe, a teraz mam ochote na placki ziemniaczane, ewentualnie na nachos. Ale nie zjem nic, bo nie moge isc po zakupy, a moj M bedzie okolo 20-ej. :zawstydzona/y:

reklama
Znachorka wlasnie o tym piszemy. Że nie wazny jest wiek, tylk oto czy jestesmy na to gotowe i świadome iczy bierzemy opowiedzialność zato co robimy. Niektóre kobiety nie sa na to gotowe nawet po 40 , ale nei znaczy ze są gorszymi kobietami bo maja inne priotety, tak samo jak nie mozna oceniać 19 letniej matki i wrzucać do jednego wora wpadek. jak ktoś mówi Ci ze się nie wyszalejesz to go popros bardzo grzecznie i powaznie żeby poszalał za Ciebie, a ty bedziesz za niego powazna i wszyscy będa bardzo szczęsliwi, a i równowaga w przyrodzie zostanie :-D

ja zrobiłam obiad, sam musiałam go zjesc bo mój w pracy nadrabia zaległosci :( jeszcze go nie było w domu.
Na kolacje zrobiłam mus śliwkowy (śliwki udusiłam z dodatkiem cynamonu, wanilii odrobiny cukru i soku z cytryny) a do tego zrobię sobie gofra na ciepło z serkiem waniliowym. Jakoś dziś mam ochotę na słodkie.
Jutro mam wizytę u lekarza. Cieakwe ile przytyłam, bo moja waga cos oszukuje ;-)

Wpycham w siebie jogurt, ale wógóle nie mam na niego smaka, niesety musze bo nie mam nic oslonowego na antybiotyki.

Ja tez uwielbiam chipsy. Zreszta ja lubie wszystko co niezdrowe. Niestety ...:szok:

Przed chwila zjadlam lody smietankowo-karmelowe, a teraz mam ochote na placki ziemniaczane, ewentualnie na nachos. Ale nie zjem nic, bo nie moge isc po zakupy, a moj M bedzie okolo 20-ej. :zawstydzona/y:

Dasz radę, do 20 to tylko chwila :)

Beata jakbyśmy gdzieś blisko mieszkały to bym Ci przyniosła co tam potrzebujesz właśnie najgorzej jak jest się samemu w domku.

reklama
Do góry