reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Cześć dziewczyny ;) Widzę że o dolegliwościach mowa... No tak...ja od początku ciągle wymiotuję:baffled: Mdli mnie i ogólnie jakoś słabo się czuję... Mam nadzieje że do mojego wesela mi przejdzie..Ponieważ nie mam zamiaru nie zjeść i nie zatańczyć przez swój żołądek...:-(Mam nadzieje że będę jedną z tych kobiet którym po 3 miesiącu przeszło... Ostatnie dni były męczarnia...potrafiłam tylko pić wodę ponieważ całe dnie mnie męczyło kilka dni z rzędu...Może teraz już przestanie...
Wszystko bedzie dobrze! Też sie bałam , że na moje wesele maleństwo da mi popalić, ale jednak bawiliśmy się do rana, jedliśmy wszystko i to był naprawdę niezapomniany dzień! Zobaczysz, Ty też ten dzień będziesz miło wspominać! Będzie dobrze! Nie ma co się przejmować na zapas!

reklama
tak, te suwaczki przekrecaja czasami :). lepiej samemu obliczac wszystko

U mnie mdlosci minely, sennosc zostala i te hustawki nastrojow:). ale nie narzekam

a powiedzcie mi, uprawiacie jakies sporty teraz, tak dla podtrzymania kondycji???

czy to nam zabronione, bp ogolnie tak jakos malo o tym czytalam..

Wiem basen z 1 strony dobry, ale mozna tam rozne rzeczy ze tak ladnie napisze "zalapac", a co z reszta, rower, wedrowki wlasnie po gorach, pilka siatkowa??

pozdrowionka

tak, te suwaczki przekrecaja czasami :). lepiej samemu obliczac wszystko

U mnie mdlosci minely, sennosc zostala i te hustawki nastrojow:). ale nie narzekam

a powiedzcie mi, uprawiacie jakies sporty teraz, tak dla podtrzymania kondycji???

czy to nam zabronione, bp ogolnie tak jakos malo o tym czytalam..

Wiem basen z 1 strony dobry, ale mozna tam rozne rzeczy ze tak ladnie napisze "zalapac", a co z reszta, rower, wedrowki wlasnie po gorach, pilka siatkowa??

pozdrowionka
Ja choćbym chciała to czasu mi nie starcza a moim sportem codziennym jes ganianie za malutką takie małe biegi hi hi hi.

reklama
Ja nigdy sportów nie uprawiałam, należę do ludzi bardzo leniwych! Ale ostatnio postanowiłam zadbać o kondycję, ponieważ może się przydać podczas porodu i obecnie dużo spaceruje, autko zostawiam na parkingu i chodzę do pracy, do siostry... Zazwyczaj nigdy nie ruszałam się bez auta, ale teraz.... jak jest ładna pogoda, to nie zaszkodzi trochę świeżego powietrza :)
Teraz w piątek wyjeżdżamy nad Adriatyk, tam też będę spacerować i zażywać kąpieli w bardzo słonej wodzie :-) Niestety jak większośc kobiet w ciąży nie będę się opalać, ale mam wygodny rozkładany fotel i parasol , więc na plaży będę wysiadywać w bardzo ostrożny sposób!

Do góry