Wszystko bedzie dobrze! Też sie bałam , że na moje wesele maleństwo da mi popalić, ale jednak bawiliśmy się do rana, jedliśmy wszystko i to był naprawdę niezapomniany dzień! Zobaczysz, Ty też ten dzień będziesz miło wspominać! Będzie dobrze! Nie ma co się przejmować na zapas!Cześć dziewczynyWidzę że o dolegliwościach mowa... No tak...ja od początku ciągle wymiotuję
Mdli mnie i ogólnie jakoś słabo się czuję... Mam nadzieje że do mojego wesela mi przejdzie..Ponieważ nie mam zamiaru nie zjeść i nie zatańczyć przez swój żołądek...:-(Mam nadzieje że będę jedną z tych kobiet którym po 3 miesiącu przeszło... Ostatnie dni były męczarnia...potrafiłam tylko pić wodę ponieważ całe dnie mnie męczyło kilka dni z rzędu...Może teraz już przestanie...
reklama
Karolina Puławy
Zaangażowana w BB
to rzeczywiście dziwne... tak wpisałam w suwaczku... zaraz jakis inny wygeneruję to zobaczymyTo czegoś nie rozumiem, ja ostatnią miesiączkę miałam 10 maja, a termin wyznaczony przez lekarza na 17 luty... A nasze suwaczki różnią się 1 dniem...

Karolina Puławy
Zaangażowana w BB
już zmieniłam:-)Ale popatrz... niby 10 tydzień i 4 dzień (mój dzień 5), ale Ty masz więcej dni do końca... hehe, pokręcone to jest ...
Ale zauważyłaś? Ty miałaś 213dni do końca, a ja 205. A mój suwaczek wskazuje 10t 5d, a Twój miał 10t i 4d. Za dużo pytań, wiemjuż zmieniłam:-)

Karolina Puławy
Zaangażowana w BB
może źle liczą te suwaczki:-) tzn. tydzień ciąży u mnie juz jest dobrze, ale te dni do końca pewnie coś mylą;-)Ale zauważyłaś? Ty miałaś 213dni do końca, a ja 205. A mój suwaczek wskazuje 10t 5d, a Twój miał 10t i 4d. Za dużo pytań, wiem![]()
To ja tylko jeden dzień przed Tobą.Ale popatrz... niby 10 tydzień i 4 dzień (mój dzień 5), ale Ty masz więcej dni do końca... hehe, pokręcone to jest ...
AsiaMoss
Fanka BB :)
tak, te suwaczki przekrecaja czasami
. lepiej samemu obliczac wszystko
U mnie mdlosci minely, sennosc zostala i te hustawki nastrojow
. ale nie narzekam
a powiedzcie mi, uprawiacie jakies sporty teraz, tak dla podtrzymania kondycji???
czy to nam zabronione, bp ogolnie tak jakos malo o tym czytalam..
Wiem basen z 1 strony dobry, ale mozna tam rozne rzeczy ze tak ladnie napisze "zalapac", a co z reszta, rower, wedrowki wlasnie po gorach, pilka siatkowa??
pozdrowionka
U mnie mdlosci minely, sennosc zostala i te hustawki nastrojow
a powiedzcie mi, uprawiacie jakies sporty teraz, tak dla podtrzymania kondycji???
Wiem basen z 1 strony dobry, ale mozna tam rozne rzeczy ze tak ladnie napisze "zalapac", a co z reszta, rower, wedrowki wlasnie po gorach, pilka siatkowa??
pozdrowionka
Ja choćbym chciała to czasu mi nie starcza a moim sportem codziennym jes ganianie za malutką takie małe biegi hi hi hi.tak, te suwaczki przekrecaja czasami. lepiej samemu obliczac wszystko
U mnie mdlosci minely, sennosc zostala i te hustawki nastrojow. ale nie narzekam
pozdrowionka
reklama
Ja nigdy sportów nie uprawiałam, należę do ludzi bardzo leniwych! Ale ostatnio postanowiłam zadbać o kondycję, ponieważ może się przydać podczas porodu i obecnie dużo spaceruje, autko zostawiam na parkingu i chodzę do pracy, do siostry... Zazwyczaj nigdy nie ruszałam się bez auta, ale teraz.... jak jest ładna pogoda, to nie zaszkodzi trochę świeżego powietrza
Teraz w piątek wyjeżdżamy nad Adriatyk, tam też będę spacerować i zażywać kąpieli w bardzo słonej wodzie :-) Niestety jak większośc kobiet w ciąży nie będę się opalać, ale mam wygodny rozkładany fotel i parasol , więc na plaży będę wysiadywać w bardzo ostrożny sposób!
Teraz w piątek wyjeżdżamy nad Adriatyk, tam też będę spacerować i zażywać kąpieli w bardzo słonej wodzie :-) Niestety jak większośc kobiet w ciąży nie będę się opalać, ale mam wygodny rozkładany fotel i parasol , więc na plaży będę wysiadywać w bardzo ostrożny sposób!