AniaForever
Polinezja i Jamajka
Znachorka szukam i na razie jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy to że może jak raz zmienisz w panelu w tym okienku przy pisaniu wiadomości to sobie zapamięta na następny raz. Hmmmm, zaraz to sprawdzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy witamy !! Miło, że grono lutówek na BB się nam powiększa! Życzymy samych miłych chwil i spokojnej ciąży!teraz to tak dla sprawdzenia czy moj suwaczek dziala![]()
dziekuje za mile przywitanie!!!
no dobrze to teraz troche o dotychczasowych doswiadczeniach ze stanem odmiennym![]()
pierwsze dwa miesiace byly dosyc nieciekawe...ze wszystkimi objawami ksiazkowymi ciazy :/ chociaz jestem z siebie dumna, bo chociaz bylam bliska chodzenia po scianach to wizyty przy wielkim uchu jednak mnie ominely...musze jednak przyznac, ze tak od dwoch tygodni mi sie wyraznie poprawilo i juz coraz lepiej ze mna tyle tylko ze dalej spie gdzie i jak tylko sie da...
Jezeli chodzi o moja lepsza polowe to robimy postepyi jak narazie przejal czyszczenie lazienek (bo mu lekarz powiedzial, ze ja absolutnie z plynami do czyszczenia mam sie nie stykac
i musze wam powiedziec, ze jak narazie pucuje..nawet jestem w szoku bo jak zawsze mnie szlag ognisty trafial bo lustro bylo caly czas zachlapane..to teraz po szesciu latach...CUD ...jak sam myje to caly tydzien ani jednej kropki z pasty do zebow na lustrze nie uswiadczysz i wkoncu mozna cos w tym lustrze zobaczyc..
tyle, ze z moim obecnym stanem cery to czasem tesknie do tego zapackanego lustra...
no nic , trzeba bedzie napisać do dziewczyn które to potrafią , do sówki , losek chyba tez ma jakiś kolor ustawiony a no i karolina puławy .
sulwie : mamy dokładnie ten sam etap na suwaczku a różne terminy![]()