reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ania Forever: zgadzam sie, duzo wiecej pozytywow niz negatywow!!!! a co do kobiet w ciazy i zeby im dogodzic..hm..to tez chyba prawda.hehe..
Anisen: jak tylko twoj luby ma ochote i czas, zeby sie z tymi wlosami sam rozprawic to ty sie spokojnie ewakuuj z lazienki i daj mu pole do popisu..bez zbednych wyrzutow sumienia..

reklama
TAK, U NAS TYLKO 1 USG W 20 TYG.

Wiec ja tu mam 14 wrzesnia, ale wizyty podobnie, zarowno u lekarza jka i poloznej :)

zobaczymy, ale wszytsko napewno bedzie dobrze:). pozdroiwonka

TAK, U NAS TYLKO 1 USG W 20 TYG.

Wiec ja tu mam 14 wrzesnia, ale wizyty podobnie, zarowno u lekarza jka i poloznej :)

zobaczymy, ale wszytsko napewno bedzie dobrze:). pozdroiwonka

AsiaMoss, zupelnie sie nie przejmuj...co kraj to obyczaj...a poza tym ja wychodze z zalozenia, ze i Dunki i Norwezki mimo zupelnie innego prowadzenia ciazy nie maja zadnych problemow i rodza zdrowe maluszki....a opieka zdrowotna jest bardzo dobrze dofinansowana, wiec jezeli wybrali taka opcje to znaczy, ze w imie dobra matki i dziecka...ja przynajmniej takiej wersji sie trzymam...chociaz oczywiscie zazdroszcze naszym bb kolezankom, ktore maja okazje maluszki podgladac czesto i stale.

Sulwie , ja cos wiem o nieregularnych cyklach , jak mój ginko zapytał "ilodniowe cykle " była w stanie tylko w przybliżeniu powiedziec że raz co 3 tyg a raz co 6 tyg . mój okres zawsze nadchodził kiedy mu sie podobało a nie kiedy był na niego czas . A ja ostatnią @ miałam 27 kwietnia , kurcze a obie jestesmy w 13 tyg , dziwacznie :)

Sówko kochana ciesze sie ze u Ciebie juz lepiej
Mama sowka ciesze sie , ze u Ciebie wszystko ok.

:-):tak::-D

Wogóle dziewczyny nze społeczeństwo chyba nigdy nie dorośnie albo nie wyrośnie ze wścibstwa u mnie juz brzuszek widac więć jak ide z małą to wszyscy się gapią jakby zjawe ujrzeli czy co. to takie nienormalne ze sie jest drugi raz w ciąży?:baffled:

Ja też ciągle widzę kobiety z brzuszkami, albo małymi brzdącami w wózeczkach:-)

Mam też w końcu upragnione rodzynki w mlecznej czekoladzie

Ja też uwielbiam rodzynki w czekoladzie:-)

Witam poniedziałkowo.
U mnie coś się zepsuło i od rana nie mogłam wejść na BB dopiero teraz mi się udało.

Życzę lepszego samopoczucia:-)

Nie umiem znaleźć w ustawieniach gdzie mozna zapisac kolor , czcionke itp jakim mają być pisane moje posty . Bo chyba nie musze tego wybierać za każdym razem gdzy cos odpisuje ... ;( a ja bym chciała żeby wszyscy widzieli że na zielono posty to moje ....Tak jak u mamysówki na fioletowo np ...;(

Niestety kochana, ale ja nie wiem jak to na stałe zmienić i muszę za każdym razem zmieniać czcionkę i kolor jak piszę post:tak:

czesc Sniezynki!!!!
dolaczam do waszego grona!!!!! ja termin mam na 2/2/2010 i to jest nasz pierwszy wymarzony, wyczekany maluszek. Dopiero teraz sie do Was zapisuje (tj. w 13 tygodniu ) bo...ponad trzy tygodnie mi zajelo przeczytanie 264!!!!!!!!!! stron tego forum! No...! ale udalo sie :D i jestem ..i mam nadzieje, ze uda mi sie zostac na bierzaco. Zaraz popisze wiecej jak juz opanuje troche tego bb i znajde jak wlasciwie sie tu poruszac! Wielki CMOK dla wszystkich sniezynek!!!!!!

Witaj kochana w gronie Śnieżynek i gratuluję ciąży:-)

Sulwie- Witaj w naszym lutowym gronie...spokojnej ciazy
Dziewczyny a ja choc o Was mysle to nie mam czasu zagladac...wlasnie sie przeprowadzamy...wiec czasu brak....
Puki co tak z doskoku..buziaki
Aha: jutro mam Usg..trzymajcie prosze kciuki zeby wszystko bylo dobrze.

reklama
dziekuje dziewczyny za tak mile przywitanie! MamoSowko dziekuje za wpisanie mnie na liste :D ja juz dzisiaj mowie papa, bo jestem tak glodna, ze jak czegos nie zjem to padne...a jeszcze na swoje nieszczescie weszlam na strone, na ktorej sa propozycje jedzonek...i przy kazdym kolejnym poscie robilam sie bardziej glodna...a i prosze Znachorke o przepisy na te sloiczkowe cuda..zwlaszcza te klopsiki do mnie przemawiaja...no i jak to sie w tych sloikach robi (znaczy sie tylko dajesz gorace i zakrecasz, czy gotujesz zeby sie zapasteryzowalo?) i jak dlugo da trzymac , bo to by bylo dla mnie genialne rozwiazanie.. papatek i milego dnia dla wszystkich sniezynek!!!!!!!!

Do góry