reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ale dużo nowych twarzyczek :-)
Witajcie gorąco i życzę przyjemnych miesięcy w radości oczekiwania na szkrabiki
ja zrobię obiad i znikam na targ póki go nie zamkną. mam w planach kupi śliczną bluzeczkę na lato i cienkie spodnie. mam tez w planach wreszcie umówic sie z fryzjerka na kolor i na układanie włosów przed ślubem.
a moze wreszcie cos kupie dla maluszka ;) juzm mnie zaczyna nosić

Witamy nowe sniezynki ;) oj dawno tu niezaglądałam . Już zabieram się za czytanie a przyznam ,że jest co , dziewczynki dużo ostanio dyskutowały widzę ;) miłego dnia życzę;)

Witam nowe osoby,
strasznie duszno dzisiaj i niestety jadąc do pracy rano prawie zemdlałam, tak mi się zrobiło słabo, mam chyba jeszcze za mały brzuszek aby ktoś ustąpił mi miejsca

reklama
Powiem Wam że nawet gotowanie mi dzisiaj nie wychodzi:angry: Na sam zapach obiadkowych zapachów mi niedobrze:baffled: Zapowiada się dzisiaj dla mnie kiepski dzień:-( Mam nadzieję że chociaż Wy będziecie miały dzisiaj lepsze samopoczucie;-)

Do góry