Milej imprezy.Witajcie Dziewczynki !:-)
W końcu u mnie pogoda spowrotem dopisuje po deszczowym tygodniu :-) Czuję się jakby była 7 rano, bo poszłam spać o 3 nad ranem, bo oglądałam z Moim filmy i robiliśmy frytki w środku nocy haha
Uciekam do łazienki ponieważ zaraz lecę z pieskiem na długi spacer, a po 15 jadę na imprezę rodzinną, jeden z siostrzeńców kończy roczek :-)
Bawcie się dzisiaj dobrze Dziewczynki i rośnijcie zdrowo ! Buziaki Jak wrócę to wszystko nadrobię![]()
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dzień dobry Śnieżynki:-) Ale sie wyspałam do 8 tylko spałam jakoś nie mogę spać
Ale mam dziś roboty już upiekłam serniczek i zrobiłam cappucino dwie sałatki zrobiłam, wieczorem jeszcze jedną jakąś szybką zrobię, bo jutro rodzinka się do mnie zjeżdża na imprezę i pewnie nawiozą mi pyszności jak zwykle i będę w niebie

Dziś święto to wcześniej zrobię obiad już zrobiłam jarzynową i w piekarniku robi mi się schabik ze śliwkami mmm

A potem zmykam na działeczkę odpoczywać:-) A co lato się kończy trzeba korzystać bo w poniedziałek do pracy
Miłego dnia

Anisen
kochamy Cię mocno
Witajcie mamusie :-)
Mój dziś mimo ze święto poszedł na 8 do pracy , wiec ja siedzę sama. Robię pomidorówkę , mam od wczoraj kotlety takie hamburgerowe, czyli pieczone na patelni grillowej bez tłuszczu i do tego zrobię sałatkę z sałaty, pomidorów i jakiegoś dresingu. Tylko ziemniaków zapomnieliśmy kupić więc muszą być z kaszą gryczaną. Chyba, ze mój zje z bułką jak hamburgera. Zobaczę co powie. Na jutro wytaszczę jakieś mięsko i zrobię roladki z pieczarkami.
A dziś chyba oszaleje z nudy :-(, no chyba że pojadę z moim na chwile do niego do pracy i mu poprzeszkadzam.
Już za tydzień ślub. Nie mogę się doczekać.
Mój dziś mimo ze święto poszedł na 8 do pracy , wiec ja siedzę sama. Robię pomidorówkę , mam od wczoraj kotlety takie hamburgerowe, czyli pieczone na patelni grillowej bez tłuszczu i do tego zrobię sałatkę z sałaty, pomidorów i jakiegoś dresingu. Tylko ziemniaków zapomnieliśmy kupić więc muszą być z kaszą gryczaną. Chyba, ze mój zje z bułką jak hamburgera. Zobaczę co powie. Na jutro wytaszczę jakieś mięsko i zrobię roladki z pieczarkami.
A dziś chyba oszaleje z nudy :-(, no chyba że pojadę z moim na chwile do niego do pracy i mu poprzeszkadzam.
Już za tydzień ślub. Nie mogę się doczekać.
_Pysia_
Fanka BB :)
Mnie też praca zaczyna męczyć! Tylko niestety nie mogę iść na L4, gdyż szef zaczął mi płacić pełny ZUS i dopiero po 3 miesiącach będę mogła, aż mi się tam wszystko naliczy. Więc na razie trzeba zacisnąć zęby i robić
A tych pierogów Ci zazdroszcze :-)
Oj, chyba mi bardzo pozazdrosciłas, bo cieszyłam się nim z 2 godziny w brzuchu ;-)
Od tygodnia to ja dopiero wiem co to sa mdłości w ciąży. Wczęsniej to jakieś rzyganko się przytrafiało, ale za pół godziny to już o nim nie pamiętałam. Teraz caly dzień mi niedobrze, odruch wymiotny co chwilę. A tych pierogów to mi bardzo szkoda

Pozdrawiam w ten ładny dzień :-)
Oczekiwanie na ślub jest takie cudowne! Teraz pewnie nie będziesz z nami tak często, ale my to oczywiście zrozumiemy. Ale jak już będą fotki to nam tutaj wsuniesz, co??Już za tydzień ślub. Nie mogę się doczekać.
Oj, szkodaOj, chyba mi bardzo pozazdrosciłas, bo cieszyłam się nim z 2 godziny w brzuchu ;-)
Od tygodnia to ja dopiero wiem co to sa mdłości w ciąży. Wczęsniej to jakieś rzyganko się przytrafiało, ale za pół godziny to już o nim nie pamiętałam. Teraz caly dzień mi niedobrze, odruch wymiotny co chwilę. A tych pierogów to mi bardzo szkoda
Pozdrawiam w ten ładny dzień :-)
Jeszcze Cię męczą te okropne mdłości.... Tylko czekać aż to minie, abyś mogła się pocieszyć jedzonkiem....
Ja doznałam 2 dni mdłości + 3 dzień rzygania na łódce! Nigdy nie miałam choroby morskiej a jak byliśmy na Chorwacji to za 550kun wypożycza się taką motorówkę z daszkiem. No i w zeszłym roku było cudnie, fajna zabawa!
A w tym roku.... wisiałam jak ręcznik z buzią wystawioną za burtę i żygałam jak kot! Masakra!
Stwierdziłam, że Adaś bedzie miał chorobe morską hihi.
Buziaki dla Was i do usłyszeniaa !!!!!
Majka 1978
witajcie śnieżynki a ja dopiero się dopadłam do kompa bo dziś w mojej parafi odpust a tego moje dzieciaczki ni przegapią więc od rana starszy synek głowę suszył kiedy pojedziemy bo um dzieci wszystkie zabawki wykupią więc trzeba było się zwijać.Nakupili sobie zabawek i teraz się bawią a ja mam chwilkę do was zerknąć.A tu co tylko o jedzeniu mowa a to moja słaba strona . Ja cały czas o nim myślę i zawsze jestem głodna chociasz mnie mdli od rana do rana do wieczora. brzuszek mi już spory urusł a gdzie jeszcze do końca a przy dwójce to napewno więcej przytyje . Wściekam się jak staję na wagę a ona rośnie bo po tym młodszym synku tak się zapasłm że aż nie mogłam na siebie patrzeć aż w końcu wziełam się za siebie i schudłam w niecały rok 35 kilo (nie pytajcie od jakiej wagi zaczynałam bo i tak się nie przyznam
)a teraz znowu "dupsko " mi rośnie a w żołądku burczy i burczy. Kiedyś to zastępowałam jedzonko kawą i papierosami a teraz tylko lodówka się trzęsie no ale cóż po porodzie i znowu głodówka mnie czeka a teraz puki co idę po serek i czekam do wtorku bo mi mama obiecała pyzy z serem mniam...
Witam porannie u nas pogoda cudna , wiec popoludnie czeka mnie basen churra uwielbiam . Co do tycia to ja tyje tylko w brzuszku jak do tej pory mieszcze sie we wszystkie spodnie i spodnice jedyne co maleje to moje bluzeczki ale nie przejmuje sie tym , flodzic nie bede ale orzywiam sie zdrowo i z rozumem , dla mnie tlumaczenie jestem w cizy wiec jem za dwoch jest staromodne i bez sennsu , nalezy jesc dla dwoch i jak najwiecej warzyw i owocow, ryb i troche miesa i jak naj mniej tluszczy . Ja nie mowie zeby wogole nie jesc slodyczy ale jak mnie bierze ochota to nie jem calej tabliczki czekolady tylko biore sobie koste aby zaspokoic zachcianke i jest juz dobrze. Zycze udanej niedzieli.
_Pysia_
Oczekiwanie na ślub jest takie cudowne! Teraz pewnie nie będziesz z nami tak często, ale my to oczywiście zrozumiemy. Ale jak już będą fotki to nam tutaj wsuniesz, co??
Oj, szkoda
Jeszcze Cię męczą te okropne mdłości.... Tylko czekać aż to minie, abyś mogła się pocieszyć jedzonkiem....
Ja doznałam 2 dni mdłości + 3 dzień rzygania na łódce! Nigdy nie miałam choroby morskiej a jak byliśmy na Chorwacji to za 550kun wypożycza się taką motorówkę z daszkiem. No i w zeszłym roku było cudnie, fajna zabawa!
A w tym roku.... wisiałam jak ręcznik z buzią wystawioną za burtę i żygałam jak kot! Masakra!
Stwierdziłam, że Adaś bedzie miał chorobe morską hihi.
Buziaki dla Was i do usłyszeniaa !!!!!
No właśnie tu jest ten problem, że one mi się dopiero teraz pojawiły...
reklama
_Pysia_
witajcie śnieżynki a ja dopiero się dopadłam do kompa bo dziś w mojej parafi odpust a tego moje dzieciaczki ni przegapią więc od rana starszy synek głowę suszył kiedy pojedziemy bo um dzieci wszystkie zabawki wykupią więc trzeba było się zwijać.Nakupili sobie zabawek i teraz się bawią a ja mam chwilkę do was zerknąć.A tu co tylko o jedzeniu mowa a to moja słaba strona . Ja cały czas o nim myślę i zawsze jestem głodna chociasz mnie mdli od rana do rana do wieczora. brzuszek mi już spory urusł a gdzie jeszcze do końca a przy dwójce to napewno więcej przytyje . Wściekam się jak staję na wagę a ona rośnie bo po tym młodszym synku tak się zapasłm że aż nie mogłam na siebie patrzeć aż w końcu wziełam się za siebie i schudłam w niecały rok 35 kilo (nie pytajcie od jakiej wagi zaczynałam bo i tak się nie przyznam)a teraz znowu "dupsko " mi rośnie a w żołądku burczy i burczy. Kiedyś to zastępowałam jedzonko kawą i papierosami a teraz tylko lodówka się trzęsie no ale cóż po porodzie i znowu głodówka mnie czeka a teraz puki co idę po serek i czekam do wtorku bo mi mama obiecała pyzy z serem mniam...
Przymajnmniej masz przetestowane, że jak się zaweźmiesz to schudniesz

Dzisiaj w ramach diety zaraz bede robiła przepyszne ciasto czekoladowe