reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
mi się wydaje że jak się pojawia problem albo coś do obgadania zaraz dziewczyny wpisy pomocne dają, ale tu jak co dzień to poprostu sobie gadamy, plotkujemy itp, nikt za wielkich problemów tu nie zgłasza....jak była na innym forum to byłam załamana, tam laski tylko pisały co je boli, co jakiej leci i jakiego koloru, co która na co choruje
, jak zapodałam jakiś lekki temat to mnie zaraz mało nie zlinczowały
, że to takie poważne sprawy a ja jakieś lekkie tematy wprowadzam, więc ja tam tu się dobrze czuje można pogadać o glupotach i poważnych sprawach dzięki brzuchatkom jakoś szybciej czas leci i można lżej znosić oczekiwania na kolejne wizyty...;-);-)
Też zauwazyłam, ze każda gada o sobie, bo jednak teraz jestesmy skupione na sobie i swoich brzuchach ;-). Jednak jesli jakaś dziewczyna piszę o jakiś problemach, watpliowsciach, czy nieszczesciu to zaraz otrzymuje wsparcie. Takze zycze nam wszystkim, zebyśmy mogły sobie spokojnie pisac o bzdurach, głupotach jeszcze długo;-)
_Pysia_
Ja tez dzisiaj padam a wczoraj zemdlalam w kosciele musieli mnie wynosic , teraz czekam az mala zasnie i tez sie klade wiec dobranoc i do jutra.
Z tego wniosek: nie trzeba chodzić do kościoła;-);-);-);-);-)
PS: bez obrazy, taki żart w moim stylu, nie mający na celu pobrazu uczuć
A tak powaznie, warto zapytac lekarza co się dziej.
alexandriaa
Ja tez dzisiaj padam a wczoraj zemdlalam w kosciele musieli mnie wynosic , teraz czekam az mala zasnie i tez sie klade wiec dobranoc i do jutra.
Ja jak zemdlałam w supermarkecie, trzymali mnie 3 dni w szpitalu na obserwacji - zrobili mi wszystkie badania - nie ma co tego lekceważyć
no no uważaj ja z Torunia jestem jak ojciec dyrektor każe to będę musiała sie toba zająć i przerobić ci berecik na moherowyZ tego wniosek: nie trzeba chodzić do kościoła;-);-);-);-);-)
PS: bez obrazy, taki żart w moim stylu, nie mający na celu pobrazu uczuć
A tak powaznie, warto zapytac lekarza co się dziej.

_Pysia_
no no uważaj ja z Torunia jestem jak ojciec dyrektor każe to będę musiała sie toba zająć i przerobić ci berecik na moherowy![]()
A ja z piekła rodem, to się z ojcem dyrektorem dogadam;-);-);-)
Zawsze trzymaja 3 dni w szpitalu, bo dopiero nfz płaci za to![]()
A jak się wypisuje na żądanie to nie dostają nic ?

reklama