patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Gratuluje Synka!!!Kochane wróciliśmy dzisiaj z prywatnego USG ze względu na zdjęcia...synuś!! Na samo przywitanie na ekraniku pojawiły się jąderka i fajfusek! Stopka ma 4cm, waży pół kgStrasznie uciekał, widać było na brzuchu jak przechodzą falę, tak się zdenerwował, że go podglądamy hihi. Jutro lecę na glukozę, a teraz lecę do nadrabiania czytania!

to nam się sprawdził ten chiński kalendarz, bo obie mamy synków;-):-)
 to nam się sprawdził ten chiński kalendarz, bo obie mamy synków;-):-)Mam to samo wczoraj na glukozie to myślałam że nie usiedzę:-(kręgosłup mi jeszcze nie nawala. Boli mnie tylko jak za długo siedze, ale podczas snu jest ok. Mi to poprostu brzuchol wadzia będzie jeszcze większy

Ale teraz Twój Synuś ma super łożeczkoWitam
Ja standardowo w robocie
I standardowo nie nadrobię zaległości...
Gucha gratuluję SYNUSIA
Wczoraj M złożył Lolkowi łóżko i strasznie się denerwowałam czy nie spadnie w nocy... Z normalnego łóżka spadł może ze 2 razy ale jak miał ok 2 lat. Ale teraz się stresowałam na maxa.
Po tym skręcaniu w mieszkaniu miałam burdel na kółkach, więc żeby się nie pobrudzić trochę ogarnęłam i zmordowałam się jak głupia... Nawet pięty zaczęły mnie boleć, nie wspominając o kręgosłupie. Jak usiadłam żeby sobie odpocząć moja kochana córcia dwa razy tak mi przykopała w pęcherz że normalnie oczy z orbit mi wyszły. Czyżby to oznaczało że niedługo zaczną się te mało przyjemne kuksańce ?
Miłego dnia Śnieżynki

Nie przepracowu j się w pracy;-):-) A Milenka lubi się przywitać z  mamusią choć mnie ostatnio też już konkretnie kopie Synuś
Nie przepracowu j się w pracy;-):-) A Milenka lubi się przywitać z  mamusią choć mnie ostatnio też już konkretnie kopie Synuś i straznie się rozpycha chyba rośnie
 i straznie się rozpycha chyba rośnie

To udanego dnia, smacznego śniadanka i udanych zajęć;-):-) ja idę w poniedziałek się dopytać wszystko co i jak u nas w szpitaluHej dziewczynki
Ja wstałam i już od rana "remontowe telefony" jak to się skonczy to się chyba upiję ze szczęścia (za jakieś.... hmmm 1,5 2 lata????).
Teraz uciekam zjeść śniadanko i na swoje zajęcia dla ciężarówek - miłego dnia brzucholki!!!
Pięknie pięknie pięknie)))) Ja strasznie chciałam Mateuszka!!! Oczywiście jak moja królewna byłaby królewiczem!!
))

ja niedawno wstałam i muszę dzisiaj wszystko szybciej zrobić, bo południu wykłady do 20:-(Miłęgo dnia Dziewczyny:-)

wcale mi się to niepodoba no ale może jakoś przetrwam dzisiejszy dzionek, jutro do pracy ale tylko na kilka godzin, więc mam nadzieję,że dziś będę miała spokojną noc,,,
 wcale mi się to niepodoba no ale może jakoś przetrwam dzisiejszy dzionek, jutro do pracy ale tylko na kilka godzin, więc mam nadzieję,że dziś będę miała spokojną noc,,, 

-to za te wszystkie dni nieobecności
-to za te wszystkie dni nieobecności