reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry Śnieżynki:-D

Dzień dobry Kochane :)
Jak ja tu dawno nie byłam ale teraz żyję tylko tym, że mój Ł wraca w poniedziałek do domku :-D

Kochana no to super, że Ł wraca w końcu będziecie w komplecie:-D

A tak w ogóle to u nas wszystko OK.
Na wizycie wczoraj lekarzowi wreszcie udało ustalić się płeć Maleństwa. :-D:-D:-D Wyobraźcie sobie, że jak tylko przyłożył sondę do brzucha, to na ekranie pojawiła się wielka PUPA :tak: No i już wiem, będzie KORNELIA :-D:-D:-D

Gratuluję dziewczynki i super, że wszystko w porządku:-D

Nadrobiłam co pisałyście i muszę powiedzieć że w tej chwili marzę o sałatce owocowej z lodami... Mniamm...

Yhy ja też....:-D

taaa to ma dobrze dummmle zajada :szok: :-( :-D

Chcesz kilka????:cool2:

heheh a ja tez dzis dumle sobie kupiłam:-p:-p:-p:-p

Hehe:-)

Dziewczyny wybaczcie ze mnie ostatnio tak mało ale mimo ze jestem w domku jakos malo mam czasu, poza tym Synek ma ospę wiec nie chodzi do przedszkola...a przy nim mieć chwile spokoju to raczej nie realne...znowu jak usnie mi w dzien to i ja sie klade zeby troszkę odpocząc!!!!!! No i tak nam leci.
ostatnio znowu brzuch mi napina masakrycznie. Dzis bralam juz 2 nospy i teraz znowu głaz...
Ehhhh zobaczymy co mi ginka na wizycie powie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzymam kciuki za wizytę u ginka:-) a poza tym nie przejmuj się dobrze, że choć czasem masz chwilkę, by do nas zajrzeć:-D

Ja niedawno wstałam, zjadłam śniadanko i teraz czekam, aż się ułoży i mam nadzieję, że brzuch nie będzie mnie bolał tak jak wczoraj:eek: na dziś zaś nie mam żadnych planów, więc będę czytać książkę:-D

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:-D

P.S. Czekam na informacje co tam u agiB:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!!!

Majssi super że Ł. wraca:-) już widzę to powitanie i tą radość:tak:

Kamaleon gratuluję córeczki:laugh2:

A u mnie jakoś się kula. Obiadek się robi, właśnie marynuje mięsko:-p i czekam za mężusiem, bo musi jechać na zakupy, ja już się poddałam, bo strasznie mnie brzuch boli jak coś robię:no:
Już mi nawet trochę głupio ,bo M. sprząta, robi zakupy i jest na każde moje zawołanie.

Witajcie dziewczynki!:-)
u mnie taki kocioł ,że wczoraj nawet nie dałam rady iśc do szkoły rodzenia ..ale jutro idę na cwiczenia:tak:;-)
Kalemeon gratuluję córeczki!!:tak::-D

kurdę dzisiaj w nocy jakoś tak źle spałam ciągle się budziłam i mała od 4 rano miała intenyswny trening..zasnęłam przed 6stą i od 8smej już na nogach..:sorry:
mam nadzieje,że u Was wszystko ok?
biore sie za podczytywanie Was;-)

Witam Dzeiewczynki:-)U mnie pogoda piekna az dziw bierze ze to listopad:szok:;-)
Ja dzisiaj jestem posensacjach nocnych z zoladkiem albo watroba - niewiem ale bolalo strasznie:no::szok:
Zaraz spadam sie ogarnac bo lumpela przychodzi. Milego dnia:-)

Bry Dziewczynki Brzuchate :-)

I jeszcze się przede mnie wepchały dwie baby na założenie spiralki - jakby nie mogły poczekać na swoją kolej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A tak w ogóle to u nas wszystko OK.
Na wizycie wczoraj lekarzowi wreszcie udało ustalić się płeć Maleństwa. :-D:-D:-D Wyobraźcie sobie, że jak tylko przyłożył sondę do brzucha, to na ekranie pojawiła się wielka PUPA :tak: No i już wiem, będzie KORNELIA :-D:-D:-D

No i w końcu się ujawniła:-D:-D:-D gratuluję!
Jak się można wepchnąć ciężarnej kobiecie w kolejce do ginekologa:eek::eek::eek:

No a poza tym DZIEŃ DOBRY!!!

Właśnie wcinam resztki sałatki owocowej:-D Pyszna nawet na drugi dzień;-)
W nocy budziłam się 5 razy i za każdym razem z pełnym pęcherzem na ostatnią chwilę na siku...
Zośka kopie coraz wyżej. zawsze czułam ją w dole brzucha a teraz parę razu lekko kopnęła pod lewym żebrem. Moja słodka żabka:-)

Mnie moja Mała już od jakichś dwóch tygodni mocno naparza po żebrach i żołądku... Najbardziej mi "dokucza" jak siedzę w pracy. W domu więcej chodzę i pewnie Jej się tak nie nudzi.

No i w końcu się ujawniła:-D:-D:-D gratuluję!

A powiem Wam więcej Dziewczynki ;-)
Nóżki ma moja Królewna jak tancerka :-D
Tak się wczoraj na badaniu wyginała - normalnie prosta nózia, a stópka tuż obok twarzyczki:eek: Nawet nie wiedziałam, że ma tam tyle miejsca na takie akrobacje :eek:
Ale widać wszystko jest możliwe :tak:

Wypluskałam się i jakoś mi lepiej, bo coś mnie brzuszek bolał:szok:

A zaraz napiszę do Mężusia, żeby po drodze z pracy kupił mi jakieś owoce i zrobię sobie sałatkę owocową:-)

reklama
Do góry