Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Aleście się wszystkie na tą sałatkę owocową uparły ;-)
Hehe, bo jak tak dziewczyny piszą na BB to od razu się zachciewa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aleście się wszystkie na tą sałatkę owocową uparły ;-)
Paullla, a z której Ty części Polski jesteś?
Bo z tego co wiem, to zwrot "czekać za kimś" używa się raczej w Wielkopolsce.
Dobrze dedukuję?;-)
Hehe, bo jak tak dziewczyny piszą na BB to od razu się zachciewa![]()
Weź sobie jakis magnez - ja mam zazywac 6 tabletek dziennie - to na twardnienie brzucha.Czesc Dziewczynki!
U mnie dziś znowu brzuch twardy!!!!! Chyba wezmę nospę bo na poród to jeszcze jednak za wczesnie!
Ogólnie czuje sie ok ale brzuch tak napiety ze az żebra mnie bolą...
Shingle- Ile tyle jeszcze masz zamiar pracować Kochana...ja juz bym chyba padła...za bardzo brzuch mi twardnieje.
A powiem Wam więcej Dziewczynki ;-)
Nóżki ma moja Królewna jak tancerka
Tak się wczoraj na badaniu wyginała - normalnie prosta nózia, a stópka tuż obok twarzyczkiNawet nie wiedziałam, że ma tam tyle miejsca na takie akrobacje
Ale widać wszystko jest możliwe![]()
To suuuuper!!!!!!!!!!!Hejo dziewczynki, muszę się wam pochwalić, że dziś udało mi się wysłuchać przez stetoskop bicie serduszka mojego Aniołka:-)Nie wiedziałam, w jakim dziele to napisać, ten wydawał mi się najodpowiedniejszy
![]()
Hejo dziewczynki, muszę się wam pochwalić, że dziś udało mi się wysłuchać przez stetoskop bicie serduszka mojego Aniołka:-)Nie wiedziałam, w jakim dziele to napisać, ten wydawał mi się najodpowiedniejszy
![]()