reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
I my sie witamy , ja dzisiaj kiepski humor ;(( u nas leje i leje brrrr tak wlasnie zapowiada sie zima ;(
Fajnie ze maluszki robia dalej postepy, wiem jak to cieszy hihiii, u nas ten drugi zabek prawie sie przebil, dzisiaj Domino drzemnal sie na 3 godziny :szok: normalnie az jestem w szoku mam nadzieje ze w nocy usnie;-)
Dzisiaj podjelam decyzje o okapaniu go samej, dziekuje dziewczyny za wskazówki, pozniej wam opisze czy dalam rade:-D
No to udanego weekendu kochane, maz ma 3 dni wolnego wiec ciesze sie ze spedzimy go razem:tak:Mam ochote na winko moze wieczorkiem naleje sobie lampeczke :tak:

To gratuluje jako pierwsza:-)
A moj mezus wraca do domku,naczekal sie na lozko a i tak sie nie znalazlo,tyle maja pacjentow ze lozek im brakuje,jutro znowu jedzie i ponoc jest 4 w kolejce i powiedzieli ze najpozniej o 9tej bedzie operowany,a wiec czekamy do jutra.

Moj maly wykapany,najedzony i juz spi.

Agapa gratuluję nowych umiejętności Majeczki :)
Kinia daj znać jak poszło kąpanie! i czy bardzo byłaś mokra :D
Kame gratulacje dla Nelki za ząbka :D
my wypatrywaliśmy ząbka na dole bo młody ma spuchnięte dziąsełko, a okazało się że górna jedynka się pcha (po skosie z tą dolną :D), pewnie jutro, pojutrze będzie :)
dziękuję za życzenia udanej zabawy, teraz musi taka być :D
wpadłam się pożegnać bo przez tydzień tylko zajrzę co jakiś czas, chyba że będę miała chwilkę ponadrabiać, bo przeraża mnie co mogę zastać po powrocie :D
na razie spakowałam młodego, wybitnie mi pomagał - ja spakowałam 5 rzeczy on wyciągnął 3 :D dlatego wolno szło :D
a jeszcze muszę spakować siebie i męża, tysiąc drobiazgów, w tym najwięcej małego - zabawki, kosmetyki... a jeszcze kumpela poprosiła bym napisała jej zakończenie do mgr, a przyjaciółka stanowczo zażądała streszczenia na gg co u mnie... oj dzisiaj przydałaby się dłuższa doba!
no dobra, zmykam, życzę miłego udanego weekendu i w ogóle całego tygodnia, zdrówka dla wszystkich, życzenia sto lat dla miesięczniaków mających swoje minirocznice w międzyczasie, dobrej pogody ;) - przynajmniej mało wietrznej i deszczowej ;) i w ogóle pa :D

Witam. U nas dzisiaj wiało przez cały dzień. Syn śpi w swoim łóżeczku, na szczęście nie kasłał przez cały dzień jedynie się smarkał i wczoraj spał z nami w łóżku bo się w nocy obudził i do 1 w nocy marudził a jak go wzięłam do nas to szybko usnął i tak spaliśmy do 10. W dzień dziś nie dał po pisać o albo stukał w szybę od szafki albo wstawał gdzie tylko się mu udało to zrobić więc musiałam go pilnować żeby czasem krzywdy sobie nie zrobił.
Tygrynka: Udanej zabawy
Miłego wieczora życzę i kolorowych snów:tak::tak:

Meldujemy sie po kapieli:-D:-D
Mlody byl bardzo zdziwiony, wszedzie chcial raczkami podotykac, kurki, wanne hihii a i nalalam mu tak do polowy wody aby sobie popluskal,posiedzial w babelkach :-)hihi , pozniej tak jak Tygrynka podpowiedziala , wzielam recznik pod brode wyciaglam go i obmatulilam i sruuu do pokoju:-D nawet sie nie zorientował. Zrelaksowany teraz bawi sie w kojcu z zabawkami ;-)
No to dobranoc kochane spokojnej nocki z babelkami :-D

reklama
Do góry