reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

My z moim mężem jesteśmy zgodnym małżeństwem...ale czasami jak się coś dzieje to kłócimy sie że hej...i każde krzyczy....ale jakoś potem się dogadujemy usiądziemy i spokojnie wytłumaczymy co sie każdemu nie podoba.:tak: :tak: :tak: ja mam wybuchowy charakter i nie umiem w sobie dusić emocji .....i niestety wybucham

reklama
oj kobietki czytam i smutno sie robi życie jest okrutne

chcialam sie pozalic ze mnie koles z obuwniczego kupilma tydzien temu buty i sa za duze nie wiem jak to zrobilam pojechalam je zamienic na rozmiar mnijesze
wkurzyl mnie bo nie przyjol zwrotu na ktory mialam28dni twierdzac ze buty sa zbyt duzo uzywane a mialam je na sobie 2razy nie widac sladu ale nie umialam sie z nim klocic po angielsku.Wystawiłam je na allegro mam nadzieje ze ktos odkupi bo nie mam buto i troche kasy na nie poszlo:-(

ja wiem, ze flora jest bardzo reklamowana i ze napisane jest na niej ze nie ma tluszczow utwardzonych, ale tluszcz roslinny nieutwardzony jest w postaci plynnej, a flora jest stala prawie jak maslo. wiec to co o niej mowia to klamstwa reklamowe. jest takim samym swinstwem jak inne margaryny.

ja wiem, ze flora jest bardzo reklamowana i ze napisane jest na niej ze nie ma tluszczow utwardzonych, ale tluszcz roslinny nieutwardzony jest w postaci plynnej, a flora jest stala prawie jak maslo. wiec to co o niej mowia to klamstwa reklamowe. jest takim samym swinstwem jak inne margaryny.

Aniu uzywalam jej przez rok i nie jest ona twarda jak maslo tylko jest bardzo "miekka"

Kinga Michał będzie napewno brał sobie wolne, ja myślę, że minimium 10 dni może dwa tygodnie, zobaczymy a później wiem , że bede mogła liczyć tylko na siebie:-( coprawda moja mama mówi, ze beda przyjeżdżać i pomagać no ale to będzie tak z doskoku, nie żeby była tu non stop, no chyba, że faktycznie nie będe dawała sobie rady to ja poproszę, żeby została na kilka dni:confused: nie mam pojecia jak to wszystko będzie... póki co boję sie jak cholera.. A dzis chcac dać upust moim nerwom, walnełam do zlewu miseczką z melaminy, a tam chohla była.. i miseczka i chohla rozwalone:wściekła/y:
Co do kłótni to u nas ja bardziej wybuchowa jestem niestety:-(
ale Michałowi tez się zdarzy zdenerwowac sie na mnie
no ale na szczęście szybko łagodzimy napiecia

Kasiulla :-D to nic ze flora jest "miekka", na pewno nie ma postaci plynnej jak olej, wiec jest utwardzona :tak: nie ma innego wyjscia jak chcemy miec smarowidlo do kanapek, bo olej splywa:-D ale zdrowe to niestety nie jest. Skutki na poczatku nie sa widoczne, tluszcze utwardzone atakuja podstepnie. M.in. uniemozliwiaja dzialanie tluszczom nienasyconym z grupy omega 3.

Słyszałam ostatnio, że receptą na udane małżeństwo jest KONSTRUKTYWNA kłótnia raz na trzy miesiące ;-)

Ło matko, co tak rzadko? u nas raz na dwa dni! conajmniej!

ale nie wyobrażam sobie innego męża...

dziewczyny, działają wam suwaki z tik taka? bo Kubasowi sie zatrzymał 4 dni temu

aniaM widzialam na wlasne oczy jak sie margaryne robi-nie jadam nawet mnie nie interesuje czy to zdrowe czy nie fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj-sam widok produkcji odstraszylby smakoszy:-p

magdalenka ty dzielna kobitko-wiem ze trudno ale juz jestescie na dobrej drodze no i brawa dla bartka ze ci pomaga;-)

kinga czy ty aby nie mialas do mnie dzwonic?bede w pl jeszcze w maju ;-)wiec moze sie zgramy na rozmowe:happy:
mamaoli wiem jak to sie na tej koncowce dluzy-i jak ciezko jest-ale wierze ze sobie poradzisz
co do klotni to dzis doszlam do wniosku ze ja jestem konfliktowa-ze ja nigdy nie powiem o co mi chodzi spokojnie tylko z pretensja,nie powiem otwarcie np.kochanie wyrzuc smieci-a zaraz z ryjem wyskakuje,naprawde i tak w wielu sprawach-maz sie ze mna nie kloci-to zawsze ja:-(kiedys tak nie bylo-owszem byly sprzeczki ale nie takie-od dzis pracuje nad soba:tak:

reklama
Do góry