reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

reklama
Witajcie mamusie, po malej nieobecności spowodowanej nadmiarem pracy :(.

Co do prasowania, to my oboje lubimy prasować i nie ma z tym problemu. Mój Tomek jest w tym świetny :). bez róznicy czy to jegom koszula czy Jacka bluzka. Dobrze mi ;D.

A ja tutaj prawie nic nie prasuje, chyba ze cos sie tego strasznie domaga, bo prostu nie ma ku temu warunkow. Zjadlam sama obiad bo maz jeszcze w pracy po godzinach a potam idzie na 3 godziny na kurs prawa jazdy, tak wiec do 19.30 jestem sama, juz jakies doly lapie z tej samotnosci, chyba zaczne sama do siebie gadac.

reklama
osinka i ja dolaczam sie do zyczen imieninowych i wszystkiego co najlepsze

Jesli chodzi o prasowanie to brrrrrrrrrrrrrrrr dla mnie to kara wielka kara,zreszta zadko prasuje maz mnie wyrecza bo ja wszystko przypalam,i koszuli zadnej mi nie da jak wypalilam na plecach dziure ;D(to byl moj taki chwyt,zeby wymigac sie od prasowania do konca zycia :laugh:-nieswiadomy oczywiscie)

A mam pytanko boli mnie troszke glowa i jak ja poruszam to mocniej boli,czyzby rozum mi uciekal?a tak na powaznie to od cisnienia tak moze byc?przed ciaza w ogole nie wiedzialam co to bol glowy

Do góry