reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

Tak tak - rodziną zastępczą. I szczerze to sobie tego nie wyobrażam, bo Mami nie jest już młoda - ma 51 lat, ale wszysyc chcemy jak najlepiej dla dzieciaczków, a z moją siotrą nie miałby najlepiej .....

reklama
no i dobrze, przynajmniej dzieci będa zadbane, jak mama stara sie teraz o rodzinę zast. to niech się stara o dodatkowa pomoc jednorazową na dzieci!!! nie zawsze pracownicy o tym mówią - oszczędność dla ośrodka ;)
co ma byc? będzie dobrze! mama dostanie trochę kasiorki na dzieci i bardzo dobrze! co 1/2 roku pracownik socjalny będzie robił kontrolę, pisał wywiady na każde z dziecka i tyle :)

mamaoli, to nie prawda że brzuszek już nigdy nie będzie płaski - po porodzie również mozna mieć ekstra figurę i mam na to przykłady  wpracy (ja nie - bo ja ogólnie nigdy szkapa nie byłam) - dziewczyna ma 16 mieisęczna ców\rę i rozmiar 34 - żadnej ale to żadnej fałdki tłuszczu. w ciązy przytyła 16 kg

ja równiez wróciłam do fugyry sprzed ciazy i to w 2 meisiące.

u mnie jest koleżanka, która w ciąży utyła 35kg, po ciąży długo nosiła rozmiar 46, teraz ma 38 i jest nieziemską laską - widziałam zdjęcia-nie poznałam jej!!!

nawet nie sadzilam, ze w ciazy mozna az tak duzo przytyc, ale jak widac wszystko jest mozliwe w zyciu.

pozdrawiam Was goraco z lipca 2006:)

no tak:)to sie dopiero okaze, ale przekonacie sie o tym juz niedlugo:)ja to dopiero na poczatku jestem...a Wam coraz blizej do rozwiazania.

Dziewczyny, przepraszam, ze tak sie Wam wtracilam w watki, ale u mnie w lipcu cisza jak makiem zasial, w domku siedze sama, nie mam sie do kogo odezwac to latam po calym forum.ale jesli Wam przeszkadzam, dajcie znac a znikne.

pozdrawiam cieplo:)

reklama
Do góry