Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Naszym ulubionym daniem sa kotlety ziemniaczane, surowka z kapusty kiszonej i sos pieczarkowy, wiec cos w podobnym klimacie, odyfikacja sie przyda :-)Przyznaje sie bez bicia ze zostalam zainspirowana przez justysie85 i dzisiaj na obiad beda te nalesniki z farszem z ruskich i sosik pieczarkowy. Mam nadzieje ze na to nie ma praw autorskich?Naszym ulubionym daniem sa kotlety ziemniaczane, surowka z kapusty kiszonej i sos pieczarkowy, wiec cos w podobnym klimacie, odyfikacja sie przyda :-)

;-)!!!

justysia dzięki takie to proste, że muszę spróbować, a ile to piec? bo mi jeśli chodzi o ciasta to tylko biszkopt wychodzi:-)

wiem ile to piec chyba z 20min. ja zawsze pacze jak sie zrumieni to wyciagam, i wkładam nastepna blaszke .Bo nigdy na cała jedna nie wejdzie,i pamietaj ukladaj je z malym odstepem bo troszke urosną!!!Ja robie podobnie jak Justysia,a dokladnie tak sredniej wielkosci 4 jabłka kroje na ósemki i posypuje cukrem,2 ciasta,kroje na 15 kwadratów kazde.No i oczywiscie w kazde czastka jabłka i robimy kopertki Ja układam na tej duzej blasze od piekarnika i miasci mi sie całe 30 szt.tylko teciacha kłade na papier do pieczenia uzywam tego w ktury ciasto było zawiniete.Ja tez patrze czy juz rumiane i wyciagam.Czasami na wierzch sypie cukier puder:-)smacznego:-)

!!!heehee!!!