• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek spacerowy

reklama
Kasia, powiem Ci, ze jak sie przeprowadzimy, to wlasnie tego parku na spacery bedzie mi brakowac najbardziej. Jest cudownie, a to wlasciwie centrum miasta!

...Mateusz od wczoraj jest aniolem - zobaczymy, na jak dlugo hihi

pięknie Mati śpi, my też byliśmy wczoraj na spacerku, chociaż śniegu po kolana, z tym, że u nas tak sypie, że budy nie można zlożyć i mała ukryta pod kocami:)

Fuksik zdjęcie Danielka w kombinezonie super. Uśmiałam się , leży tak słodko tylko oczy mu widać;-):-)
Heatherek śliczne zdjęcia, aż chce się iść na spacerek:tak::-)

A my spacerujemy codziennie, chyba że mocno leje lub dmucha, bo dla Izy wózek to ostateczna konieczność, więc najczęściej podróżuje na rączkach:baffled:
jej się to podoba mi niekoniecznie, ale nie chcę by w ten mróz darła się w niebogłosy, będzie cieplej, ona będzie już pewniej siedzieć, to będziemy walczyć:tak:

Alez zapraszam wszystkie Mamusie wraz z aniolkami do naszego parku! :-D :-D :-D Ciesze sie, ze sie Wam podoba, chociaz zadna to moja zasluga :zawstydzona/y: aaaale jednak, lokalny patriotyzm haha....

Heatherek, macie może do Waszego wózka folię przeciwdeszczowa?

Kasia, dzisiaj szukalismy czegos w dwoch sklepach... Powiem Ci szczerze, ze wyszlam pelna mieszanych uczuc i przekonania, ze nasza folia od gondoli jest najlepszym rozwiazaniem, jakie mozemy miec :baffled: Jak sie odpowienio ja ulozy i naciagnie, to jest prawie idealna... a te wszystkie uniwersalne wygladaja, jakby byly z innego swiata.... :tak:

Heatherek, cudne zdjęcia. A gdzie taki ładny park masz?
A śpiący Mati wygrywa moim zdaniem wszystkie konkursy piękności na śpiące maluchy. :tak::tak::-D

Mój Wojciaszek też sobie dziś pospał na spacerku. I w ogóle chyba mu się śnieg podoba, bo się tak ciekawie rozgląda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry