reklama
Kasia, powiem Ci, ze jak sie przeprowadzimy, to wlasnie tego parku na spacery bedzie mi brakowac najbardziej. Jest cudownie, a to wlasciwie centrum miasta!
...Mateusz od wczoraj jest aniolem - zobaczymy, na jak dlugo hihi
...Mateusz od wczoraj jest aniolem - zobaczymy, na jak dlugo hihi
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nie dziwie sie ze Matki tak slodko zasnal...Po takich widokach tylko mozna slodko zasnac...naprawde ladniutko tam u Was
:-)

Fuksik zdjęcie Danielka w kombinezonie super. Uśmiałam się , leży tak słodko tylko oczy mu widać;-):-)
Heatherek śliczne zdjęcia, aż chce się iść na spacerek
:-)
A my spacerujemy codziennie, chyba że mocno leje lub dmucha, bo dla Izy wózek to ostateczna konieczność, więc najczęściej podróżuje na rączkach
jej się to podoba mi niekoniecznie, ale nie chcę by w ten mróz darła się w niebogłosy, będzie cieplej, ona będzie już pewniej siedzieć, to będziemy walczyć
Heatherek śliczne zdjęcia, aż chce się iść na spacerek

A my spacerujemy codziennie, chyba że mocno leje lub dmucha, bo dla Izy wózek to ostateczna konieczność, więc najczęściej podróżuje na rączkach

jej się to podoba mi niekoniecznie, ale nie chcę by w ten mróz darła się w niebogłosy, będzie cieplej, ona będzie już pewniej siedzieć, to będziemy walczyć

Heatherek, macie może do Waszego wózka folię przeciwdeszczowa?
Kasia, dzisiaj szukalismy czegos w dwoch sklepach... Powiem Ci szczerze, ze wyszlam pelna mieszanych uczuc i przekonania, ze nasza folia od gondoli jest najlepszym rozwiazaniem, jakie mozemy miec

Heatherek, cudne zdjęcia. A gdzie taki ładny park masz?
A śpiący Mati wygrywa moim zdaniem wszystkie konkursy piękności na śpiące maluchy.

Mój Wojciaszek też sobie dziś pospał na spacerku. I w ogóle chyba mu się śnieg podoba, bo się tak ciekawie rozgląda.
A śpiący Mati wygrywa moim zdaniem wszystkie konkursy piękności na śpiące maluchy.

Mój Wojciaszek też sobie dziś pospał na spacerku. I w ogóle chyba mu się śnieg podoba, bo się tak ciekawie rozgląda.
reklama
Podziel się: