reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

reklama
Kasia, powiem Ci, ze jak sie przeprowadzimy, to wlasnie tego parku na spacery bedzie mi brakowac najbardziej. Jest cudownie, a to wlasciwie centrum miasta!

...Mateusz od wczoraj jest aniolem - zobaczymy, na jak dlugo hihi

pięknie Mati śpi, my też byliśmy wczoraj na spacerku, chociaż śniegu po kolana, z tym, że u nas tak sypie, że budy nie można zlożyć i mała ukryta pod kocami:)

Fuksik zdjęcie Danielka w kombinezonie super. Uśmiałam się , leży tak słodko tylko oczy mu widać;-):-)
Heatherek śliczne zdjęcia, aż chce się iść na spacerek:tak::-)

A my spacerujemy codziennie, chyba że mocno leje lub dmucha, bo dla Izy wózek to ostateczna konieczność, więc najczęściej podróżuje na rączkach:baffled:
jej się to podoba mi niekoniecznie, ale nie chcę by w ten mróz darła się w niebogłosy, będzie cieplej, ona będzie już pewniej siedzieć, to będziemy walczyć:tak:

Alez zapraszam wszystkie Mamusie wraz z aniolkami do naszego parku! :-D :-D :-D Ciesze sie, ze sie Wam podoba, chociaz zadna to moja zasluga :zawstydzona/y: aaaale jednak, lokalny patriotyzm haha....

Heatherek, macie może do Waszego wózka folię przeciwdeszczowa?

Kasia, dzisiaj szukalismy czegos w dwoch sklepach... Powiem Ci szczerze, ze wyszlam pelna mieszanych uczuc i przekonania, ze nasza folia od gondoli jest najlepszym rozwiazaniem, jakie mozemy miec :baffled: Jak sie odpowienio ja ulozy i naciagnie, to jest prawie idealna... a te wszystkie uniwersalne wygladaja, jakby byly z innego swiata.... :tak:

Heatherek, cudne zdjęcia. A gdzie taki ładny park masz?
A śpiący Mati wygrywa moim zdaniem wszystkie konkursy piękności na śpiące maluchy. :tak::tak::-D

Mój Wojciaszek też sobie dziś pospał na spacerku. I w ogóle chyba mu się śnieg podoba, bo się tak ciekawie rozgląda.

reklama
Do góry