reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek techniczny, czyli wszelkie propozycje zmian w naszym podforum :)

reklama
a może by też umieścić wątek relacje z porodu??

juz od dawna jest :)
czeka na chetne hehe

zobacze czy da sie skopiowac te foty na watek lista
ja zorbnilam taka byle jaka ,,tzn zwykla :)
chyba , ze ktos chce sie tym zajac i ma super pomysly i czas i checi to pisac do mnie prosze :)

no i du... chcialam foty skopiowac na liste i da sie to zrobic , ale nie chce mi sie zdjecie wkleic w odpowiednie miejsc tylko zostaje na dole co sensu nie ma :/
zreszta tak sobie pomyslalam , ze tylko moderator to moze zrobic , a jak mnie nie bedzie pojde rodzic cz cos , to bedzie burdel niezly
a ja pozniej nie bede szukac fot i ich przenosic , bo to za duzo roboty
a innym wyjsciem to tylko takie , ze foty i dokladne dane dzidzi by musialy isc do mnie MMS
co tez moze byc utrudnieniem dla mamus
takze mysle ze lista zostanie lista , a foty niech beda gdzie chca :)

Ostatnia edycja:
Miłka ale wątek o karmieniu już jest "karmienie i dieta..." czy jakoś tak.
Przychylam się do wątku o opiece i pielęgnacji i osobnym o postępach i zabawach?
Żeby się znowu nie okazało, że będzie tego za dużo, może trzeba by je sprytnie połączyć

to w takim razie zmieniłabym nazwę wątku który za raz zdechnie - Ruchy dzidzi na postępy naszych dzieci i założyła kolejny o opiece i gra muzyka :-)

watki mozecie zakladac same :) pomysl dobry , a za jakis czas zrobi sie porzadek z reszta co nie ma " wziecie " i tyle :)

tak sobie mysle , ze mamy kilka watkow co wziecia nie majja juz za bardzo ... moze warto je wykasowac ,a zamiast nich zrobic juz watki dla mamus co urodzily ?? :)

czekam na propozycje tytulow ktore z checia byscie widzialy u nas na liscie :)
dzieki tempu mamusie co juz maja bobasy przy sobie beda mialy gdzie zasiegnac porody i pogadac sobie :)

Ostatnia edycja:
myślę że aktywność w ciąży już nikomu się nie przyda...
a jakieś nowe ? z karmieniem widzę że jest... to może z rozwojem maluszków? przecież dzieci mniej więcej w tym samym czasie będą zdobywały nowe umiejętności :-)

i przyszło mi na myśl... jakiś wątek ze zdrowiem, zważywszy na to że mamy już jesień i zima niedługo... także (tfu tfu).

reklama
można usunąć ruchy dzieci, moje bebe będzie miało na imię, aktywność w ciąż,
a można dodać:
pielęgnacja maluszków
niepokojące objawy, choroby. lekarstwa, alergie, kupki, itp.
opinie, recenzje, promocje, co możemy poradzić a co odradzić

Do góry