reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wczasy z niemowlakiem

Abeja myz z pawlem wybiereamy se na romantyczny wypad do Gdanska.......kopsnij namiary na jakis fajny hotelik:tak::-D:-D:-D

reklama
MariaOla nie jesteś osamotniona. My też nie będziemy nigdzie wyjeżdżać, bo nie dostaniemy urlopu. Najszybciej będziemy mieli wolne jesienią :-(

Dziewczyny a co ja mam powiedzieć, Oliver będzie miął wolne dopiero w lutym więc do urlopu jeszcze daleko ale odbijemy sobie bo jedziemy do Las Vegas do naszych znajomych :-):-D:rofl2:

Abeja myz z pawlem wybiereamy se na romantyczny wypad do Gdanska.......kopsnij namiary na jakis fajny hotelik:tak::-D:-D:-D

tynko okresl sie w cenach. Hotel w ktorym ja poczatkowo pracowsalam kosztuje w sezonie 525 zl za dobe. Moge zalatwic 20% znizki.

oczywiscie pomysle o czyms innym takze, ale podaj granice cenowe!

Tynka jedziecie do tej Okuninki z jeziorem Białym, blisko Włodawy? To rzut beretem od mojego Chełma. Może się spotkamy?

byłam kiedys nad jeziorem białym. super tam jest. byłam we włodawie i we wsi Wytyczno, tam tez jest jeziorko. to niedaleko włodawy, urszulina.
mam tam znajomych, a nawet rodzinę mojej bratowej.

Ja pochodze z Ostrowca Swietokrzyskiego (to takie miasteczko w swietokrzyskim) a moj maz z Bialegostoku wiec odwiedzimy oba te miejsca :):) i mam nadzieje ze starczy nam na to czasu.

no proszę. ja pochodze z woj podlaskiego, w białymstoku studiowałam. a mieszkałam niedaleko Białowieży.

Dziewczyny a co ja mam powiedzieć, Oliver będzie miął wolne dopiero w lutym więc do urlopu jeszcze daleko ale odbijemy sobie bo jedziemy do Las Vegas do naszych znajomych :-):-D:rofl2:
Elma, czadersko. mam tylko pytanie, bo my tez chcielibysmy odwiedzic rodzine w stanach... czy dostaniecie wizy dla całej family? bo wiem ze jednemu człowiekowi nie jest łatwo dostac wize, a całej rodzince pewnie jeszcze trudniej. jak macie jakies triki na uzyskanie wiz, to podziel sie:tak:

a na temat wczasów: nasz syn w tym roku wczasuje się u babci id ziadka, a my tydzień w Egipcie. od 26 lipca

Elu to może po tym Egipcie zajedziesz na naszą prowincję? Z jeziorem Białym związana jest historia mojej rodziny. Tam poznali się moi rodzice, ja właśnie tam nauczyłam się chodzić i przez pierwszych 15 lat mojego życia spędzaliśmy tam wakacje. Nawet przez pewien czas moi rodzice byli właścicielami działki w Okunince z planem budowy domu. Niestety nie udało się. A szkoda bo można by było urządzić spotkanie stycznióweczek.

reklama
Do góry