T
tynka
Gość
Abeja myz z pawlem wybiereamy se na romantyczny wypad do Gdanska.......kopsnij namiary na jakis fajny hotelik

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

MariaOla nie jesteś osamotniona. My też nie będziemy nigdzie wyjeżdżać, bo nie dostaniemy urlopu. Najszybciej będziemy mieli wolne jesienią :-(

Chyba sobie odpuścimy kasyna bo jeszcze nie będziemy mieli za co wrócić ;-)![]()

;-)

Abeja myz z pawlem wybiereamy se na romantyczny wypad do Gdanska.......kopsnij namiary na jakis fajny hotelik![]()
Tynka jedziecie do tej Okuninki z jeziorem Białym, blisko Włodawy? To rzut beretem od mojego Chełma. Może się spotkamy?
Ja pochodze z Ostrowca Swietokrzyskiego (to takie miasteczko w swietokrzyskim) a moj maz z Bialegostoku wiec odwiedzimy oba te miejscai mam nadzieje ze starczy nam na to czasu.
Elma, czadersko. mam tylko pytanie, bo my tez chcielibysmy odwiedzic rodzine w stanach... czy dostaniecie wizy dla całej family? bo wiem ze jednemu człowiekowi nie jest łatwo dostac wize, a całej rodzince pewnie jeszcze trudniej. jak macie jakies triki na uzyskanie wiz, to podziel sieDziewczyny a co ja mam powiedzieć, Oliver będzie miął wolne dopiero w lutym więc do urlopu jeszcze daleko ale odbijemy sobie bo jedziemy do Las Vegas do naszych znajomych :-)![]()

:-)