reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

na samym poczatku
wszystkiego naj naj naj dla Juleczki :-D
zdrówka przede wszystkim, uśmiechu i dużo prezentów na 1 urodzinki :tak:

bas1318 - witaj u nas pisz czesto ;-)

a my sie pochwalimy ze Sewciowi wyszly dzis 2 zabki naraz czyli mamy juz 4 :-D:-D

reklama
Ja rozniez sie dolanczam do zyczen DLA JULCI DUZO DUZO ZDROWKA I USMIECHU :-D

Bas witaj

Ja mam dola Wczoraj bylysmy na kolejnym usg nerki I w nastepnym tygodniu do szpitala :-(Dowiedzialam sie tylko ze w lewej nerce ma zaduzy kielich i pytalam lekarki co w najlepszym razie To w najlepszym to nic sie z tym nie bedzie robic a w Najgorszym to ona mi nie powie aby mnie nie straszyc Mam poczekac na badania.
Jest mi tak smutno :-(Niby sie nastawialam na to ale i tak jest mi zle Boze oby tylko Oli nie byla powaznie chora:no:

W niedziele mamy chrzciny Wlasnie umylam okno I trzeba brac sie za dalsze pozadki :tak:

BAS to masz niezaciekawei Wspolczuje Ale dobrze ze masz to juz za soba Tzn teraz ten palec Ale szpital i wogole Mnie szpital na dniach czeka i moze to dziwne juz sie go nie moge doczekac bo chce juz wiedziec co dokladnie niuni jest

Moja Oliwia jest ostatnio strasznie marudna Kupialam jej dzis zel na dziaselka moze to cos da bo ja juz nie wyrabiam Teraz spi juz ponad 2 godziny bo bylysmy na spacerze :-)
Jutro ostre przygotowania do chrzcin Na szczescie M ma wolne wiec zajmnie sie mala :-)

A CO TU TAK PUSTO ???????????

BAS dzieki :-)
Tak z niunia chodzi o nerke ale juz doczytalas :-)

No jutro chrzciny Robimy je kameralnie ale i tak to pewnie przezyje Dzis czeka mnie sprzatanie Jutro tez U nas sloneczko wiec i moze jakis spacer zaliczymy M dzis w domu wiec mi troche pomoze przynajmniej przy Oliwi :-)

BAS sliczne zdjecie w Avatarze :-)

dziewczyny nie mam teraz czasu zeby odpisac ... :zawstydzona/y:
ale jak skonczy sie te ganianie to nadrobie to wszystko

pozdrawiam i buuuuuziam mocno wszystkie :-D

Witajcie dziewczynki, czy wiecie może ile tygodni wynosi urlop macierzyński w przypadku urodzenia drugiego dziecka w 2009r?

NIKITKA najprawdopodobniej 20 tygodni tak jak przy 1 dziecku teraz zmienili ze przy pierwszym jest 20 tygodni bylo 18 a przy drugim chyba zostalo tak samo jak wczesniej czyli 20 tygodni ale glowy nie oddam

My juz po chrzcinach Oliwia byla bardzo grzeczna Przyjecie udane Oli caly dzien jak aniolek Dzis z rana poszlismy do szpitala Na szczescie nie musimy lezec Jutro idziemy na badania ale wrocimy do domu I po badaniach bedziemy kierowane do odpowiedniego lekarza

hello
kurcze ostatnio jakos naprawde czaseu nie bylo normalnie szok ...
ale teraz juz jestem :-D
dorota - fajnie ze chrzciny udane :tak:
nikitka - ja niestety nie wiem bo nie korzystalam z urlopu :sorry:

Cześć dziewczynki dorota123456789: dziękuję ci za szybką odpowiedź, tez tak myslałam

trzymam kciuki by wszystko było OK
Wiem coprzeżywasz bo jutro idę na badania z moim Pawciem morfologia, kał ,itd. i tak bardzo chciałabym żeby moja kruszynka była zdrowa, by wszystko było OK

reklama
czesc dziewczyny
witam wtorkowo :-)
my dzis wyspani spalismy do 8 :tak:
cala noc oczywiscie ;-)

Napiszcie dziewczyny jak po badaniach :tak:

Do góry