Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak popatrzę na mojego to wątpię, że wiek automatycznie na rozum się przekłada ;-)Chyba 32 letni facet powinien mieć swój rozum.
Normalnie czytam jak o swoim mężu

czasem az jadaka boli ale innej opcji nie ma
, musze walkowac w kolko to samo i tyle trzymaj sie dzielnie.

kon by sie usmial a ja myslalm ze zejde na zawal nie powiedzialam nic, jednak po rozmowie z moim szwagrem Ł nagle zmienil zdanie i chce byc przy porodzie
(ciekawe kiedy znowu zmieni zdanie).U mnie to samo musze mu powiedziec ze ma polozyc reke to kladzie ale jak ma poczekac 1min to juz mowi a bo spi ta jasne spi.
Teraz jezdzil ze mna do lekarza bo wiadomo warunki na drodze nie byly ciekawe i sumienie go ruszylo chyba, a tak to sama jezdzilam a on bral wolne i jechal pomoc ojcu
to myslalam ze kierownice przegryze ze zlosci.
niestety. Moj bardzo rzadko wpadnie na jakis genialny pomysl (mam na mysli buzi czy przytulic) od jakiegos miesiaca walkuje to non stopa ale juz mi sie chyba znudzilo a co tam sama sie przytule. Zawsze mam jeszcze psa.
i badz tu madry. Ja mojemu dopiero wczoraj wszystko na nowo tlumaczylam. Juz sie nie moge doczekac az z pracy wroci wtedy okaze sie ile zapamietal.

ale ja jeszcze nie chcę ja trzecia w kolejce grzecznie poczekam najpierw TY a potem Carii i wtedy mogę ja;-) A mój syn nie ma litości co on tam robi pod tymi żebrami?