reklama

Wieści od cieżarówek

she nie wiem jak ,a poza tym nie wiem od kiedy:) bo ja jak wiecie okresu nie mam juz dwa miesiace,duphaston mial go wywolac a tu bobas:) 1go marca w ciazy nie bylam na bank bo robilam bete i hormony. zdaje mi sie ze to 3tydzien musi byc w takim razie,wiec nie wiem jak ten suwaczek rozkminic?

reklama
She - właśnie pierwsze ruchy byly tak bardzo niziutko. Teraz też jeszcze czuje nisko , bo mala leży w poprzek i i nogami jak rusza to idealnie na moj pecherz
Olu witaj u nas:-DJeszcze raz wielkie gratulacje

Aneczka77 a co u Ciebie -już 18 tc -wspaniale tak bardzo się cieszę:-) cały czas trzymam kciuki

Just79 no dzieci to mali gangsterzy;-)

Asiu ja czułam pod pępkiem -jak leżałam na płasko i przyłożyłam rękę -w różnych miejscach bo maluch ma sporo miejsca i tak sobie fika z kąta w kąt -a było to...:baffled: muszę to napisać jak ma być dokładnie -jakbyś bąka w wodzie puściła i on tak po skórze by się przesuwał:baffled::-D tak to kiedyś opisała moja koleżanka i to mi bardzo pasuje do tego co na początku czułam:-D później delikatne puknięcia jak palcem o dłoń... później miłe smyranie -a teraz jak ciosy karate:baffled::-p

Ola** no to musimy czekać na usg -określi wiek malucha bo według OM nie ma co liczyć -hmmm. Więc albo usg albo 5 tydzień -3 od owulki + 2 przed:sorry2:

Kasikz noo jak moja na dole zaczyna głową kręcić to wykitować można:baffled::sorry2: kopy w szyjkę to przy tym takie smyranie było hehehe

Kasikz, Agatka to może to jednak Córa... Bo co prawda nie koło pępka, ale właśnie na dole i zupełnie jak te bąki w wodzie :-) Tylko cholipa strasznie rzadko... Np. teraz czuję :-) Pierwszy raz od 2 dni. Wtedy położyłam się na podłodze żeby rozprostować porządnie plecy, a mój psiak położył się wzdłuż mojego ciała a głowę położył między piersiami a brzuchem. Zrobiło mi się błogo ciepło i wtedy poczułam takie bąbelki. A wcześniej dzień jak jadłam lody. Wyczytałam, że akurat ten tc charakteryzuje się tym, że Dzidzia reaguje na zmiany temperatury... Więc chyba to Malutka :-)

Witajcie dziewczyny

strasznie dawno nie pisałam ale poczytuję was i libicuję każdej nowej fasolce....
widzę że z fasolek urosły juz duże dzieciątka...

u nas wszystko w porządku
Antoś jest nadal Antosiem, waży 2500g więc spory juz chłopak... pod koniec kwietnia szykujemy się na cc chyba że urodze wcześniej ale oczywiście oby posiedział w brzuszku do terminu...

przesyłam buziaki wszystkim BB- maluszkom

dzieki dziewczyny:) zobaczymy co moja gin powie.dzwonie do niej we wtorek i sie umawiam na wizyte.a usg to pewnie za dwa meisiace dopiero,przynajmniej w tamtej ciazy tak zrobilam,ze do lekarza poszlam to byl 10-11tydz,teraz pojde wczesniej ale z usg pewnie nei ma co grzebac i tak.

Kasikz o takiej teorii nie słyszałam jeszcze. Ale podoba mi się :-)

Alutka czyli już leci z górki :-) Niedługo tak jak Agatka będziesz nam się tu chwalić swoim Szczęściem po tej stronie brzuszka :-) Super!

reklama
no dobra stworzylam jakis suwaczek ,choc dosc fikcyjny bo z @ musialam sklamac:) ale najwyzej bede modyfikowac jak sie dowiem czegos wiecej,nei wiem czy za daleko nei wpisalam bo to mzoe raczej 3tydzien. neiwazne:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry