reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Wiola może będziesz miała tak jak ja cisza przed burzą a potem, ale nie martw się na pewno zdążą Ci podać antybiotyk bo wiem, że się tego obawiasz, ale to naprawdę już nie długo!!!!

Ewelina28 - super wieści, bardzo się cieszę.
Annas - trzymam kciuki by kolejna wizyta wyeliminowała wszelkie wątpliwości
Aneczkab - jutro zadzwonię do niej, bo kumpela nie dała znaku

wiola nie dziwie sie ze tuptasz tak malo zostalo a kazdy dzien pewnie jak longer
aneczka wstydliwa to moze dziewczynka bo moj jajkami to na kazdej wizycie swieci :-D

Boozzze co na wywijalam bylam pewna ze maz na kontrole w czwartek a to mialo byc w srode:eek: zaden chirurg nie przyjmuje a tu szwy do wyciagnia chyba mialy byc dobrze ze w recepcji mila pani i zalatwila ze dzieciecy chirurg go przyjmie (jeszcze przez telefon sie klocilam ze napewno w czwartek:confused2:) w ciazy cos wszystko myle i zapominam.:crazy:

Hej babeczki !!!!!

Czy u was też dzisiaj sypie snieg bo u mnie biało że ho ho

wiola jeszcze trochę i będziesz tulić swojego szkraba:-)

Dziewczyny mam pytanie czy zdarzyło wam się będąc w ciąży że bardzo chciałyście mieć dziewczynkę lub miałyście przeczucia że będzie dziewczynka a później okazuje się że jest chłopiec. Bo ja się boję że tak może byc:sorry:

Hej babeczki !!!!!
Dziewczyny mam pytanie czy zdarzyło wam się będąc w ciąży że bardzo chciałyście mieć dziewczynkę lub miałyście przeczucia że będzie dziewczynka a później okazuje się że jest chłopiec. Bo ja się boję że tak może byc:sorry:

A nawet, jak tak, by się stało...to czy to coś zmienia? Ważne, by zdrowiutkie było ;-)

Aneczka ja mialam caly czas przeczucie ze bedzie chlopak w 20tc wyszla dziewczynka 26 i w 34 tc ze chlopak ale tak jak napisala ewelina najwazniejsze zeby bylo zdrowe jak u mnie sie okaze ze jednak dziewczynka to tez bede sie strasznie cieszyc bo plec dla mnie nie jest wazna no i bedzie miala duuuuzo rzeczy niebieskich bo moja ciocia wszystko prawie niebieskie kupuje :-D ja sie straam neutralne hehehhe :-)

Hej dziewczynki!

Melduje się.

Dziewczyny ja to chyba jestem przewrażliwiona na punkcie tych moich sików... Mała tak ciśnie na pęcherz, że ciągle mam wrażenie że siku mi się chce... a jak już wejdę do łazienki to niewiele tego czasem leci..też tak miałyście???

Chyba dziś zmolestuje mojego K może coś się ruszy... powiem Wam szczerze że już nawet nie pamiętam jak to jest, bo mieliśmy zakaz od początku ciąży...

Miłego dzionka

reklama
Wiolka, ja też zapomniałam co to...sex? :-|, początkowo był zakaz od ginki, a teraz kiedy możemy, to jakoś tak nie po drodze...i ja nie mam ochoty, może to strach, sama nie wiem...

Do góry