małamrówka - ogromne GRATULACJE!!!! trzymam mocno kciuki za was
Kłaczku witaj na ciężarówkowym forum :-)
karollciu ale rośniecie :-) no po prostu uroczo...ja nadal wklęsła w tali i do tego ważyłam sie dziś u gina i jakieś 1,5kg mi spadlo...jem normalnie, mdlosci nie mam, wiec nie wiem jak to mozliwe, ale moja mama tez na poczatku chudla, pewnie to rodzinne ;-)
Byłam dziś na wizycie i mogę już to głośno powiedzieć, moje maleństwo ma aż 1,53cm i pięknie pikające serduszko!!!
Ależ mi ulżyło, do tej pory nie mogę uwierzyć, że noszę w sobie nowe życie

Termin porodu z USG i daty OM wychodzi na 18 grudnia. Dostałam też L4, na razie na miesiąc, a później zobaczymy jak się będę czuła. Bardzo wam dziewczyny współczuję tych wszystkich mdłości i wymiotów, u mnie na szczęście nie występują Moje ciążowe objawy to tylko wieczna senność, tkliwe piersi no i niestety ostatnio pojawiły sie bóle głowy.
Następną wizytę u mojej ginki mam na 2 czerwca, muszę też się umówić na dodatkowe USG między 12, a 14 tygodniem do innego specjalisty no i oczywiście odstałam do z robienia kolejne wyniki z krwi. Oczywiscie nadal muszę się oszczędzać i wspomagać progesteronem, pomału zastępujemy duphaston luteiną, także moj portfel trochę sobie odpocznie :-)