Lilijanna, ja tez czekam. Konkretnie to czekam na list ze szpitala, poki co cisza. Im sie nie spieszy, dla mnie to kwestia swiadomosci ze tym razem to nie jest powtorka z ostatniej imprezy. Dopoki nie zobacze zarodka, tak naprawde nie wiem czy on tam jest. Ciaza bezzarodkowa dawala bardzo sugestywne objawy.
Ilonka, wiem ze dluzsza - elegancka jest. Wrecz wytworna. Tym jednym negiem sie nie przejmuje - babka ma negow calkiem sporo i wszystkie sa mniej wiecej takie same. "Kasa poszla, towaru nie ma." Tylko ja wtedy swiezynka na Alle, nie poczytalam jej komentarzy a napalilam sie na ten dres jak szczerbaty na suchary.
Cati, dziekuje. Dlubie cos zeby nie myslec o... Wiesz... Boje sie. Koncentrujac sie na takich robotkach, odsuwam lek. Nie mam na razie zadnej korespondencji. Czekam. Termin do poloznej mam na 06.06, ale to zupelnie osobna bajka i szpital powinien sie odezwac swoja droga. Czekam na ten scan jak na wyrok.
A tak przy okazji... To raczej pytanie do tych, ktore juz sie rozpakowaly... Ile mniej wiecej cm, ma stopa takiego maluszka? Cholercia, ja pamietam, ze jak moj mlody zaczal chodzic to nosil buty 12, ale jakie mial kopytka jak byl malutki ni czorta nie pamietam. Robie te paputki i pewnie sie okaze ze rozmiar jest na hobbita.