reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Cati a mówiłam że wsio będzie dobrze :) śliczniutka ta twoja Mała!! buziaki od cioci. Teraz czekamy na opowieści o porodzie ( oczywiście jak znajdziesz wolną chwilkę )

Hej dziewczyny :-)
Cati moje GRATULACJE,slicznotka ta Twoja kruszynka,i jak sie slicznie usmiecha,zdrowka zycze dla obu dziewczyn :-)
a_gala i ilonka super zakupy porobilyscie :-)

U mnie bez zmian,wlasciwie to ostatnio nie mam weny do pisania.Moj A. dzisiaj ostatni dzien w pracy i urlop a potem to nie wiem on planuje pojechac do swojego brata na pare dni Ja to zostane w domciu mam pare spraw do zalatwienia a i na dostawe czekam a i inna sprawa ze ze szwagrem to my nie na najlepszych falach nadajemy ehh wiec sobie wole tym razem odpuscic wyjazd:tak: no ale po 22 sierpnia bo wtedy mam wizyte to pojedziemy na pare dni do znajomych wiec jakas mala taka odskocznie od rzeczywistosci i domu bede miala :-D

Milego dnia babeczki ;-)

reklama
muszę się wam pochwalić :) właśnie kurier przyniósł mi łóżeczko z materacykiem :) pospisywałam co już mam z ciuszków, czego brakuje. Wczoraj w rosmmanie zakupiłam pampersy newborn bo w promocji były i podkłady do przewijania. Zakupiłam też wczoraj świetny zestaw na allegro ( 2 kombinezonki zimowe są ) za rozsądną cenę, bo jak patrzę w sklepach na ceny że jedna bluza czy swterek na 56-62 kosztuje ok 50 zł., cieplejszy pajacyk z 45 to słabo mi się robi.
ŚLICZNY CHLOPCZYK JESIEŃ-ZIMA *0*3*6*M (1764987326) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko Radek szuflada 3 kolory Miś + GPK AMAL II (1742925865) - Aukcje internetowe Allegro

łóżeczko zakupiłam bukowe, bo wszędzie kobietki piszą że lepsze niż sosnowe bo twardsze itd Jeszcze czekam na wielką pakę ze strony MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka :D

Do góry