reklama
EwelinaK26
Fanka BB :)
Gosia Lew po zbadaniu cukru na czczo 4jednostki i za 20 minut śniadanko, 20min przed obiadem 3 jednostki i przed kolacją 4 jednostki. Nie rozumiem tej cukrzycy. Byłam tylko na diecie i cukry miałam prawidłowe jak byłam tu w pl gdy pojechałam na 3 tyg do męża do Niemiec tam był koszmar po jednej kromce potrafiłam mieć 150 diabetolog powiedział że zmiana nawet klimatu cukier podwyzsza i dał mi insulinę, ost na wizycie przepisał mi receptę na insulinę w aptece zamówili ok odebrałam chcę wymieć i szok nie pasuje patrzę a to inna nazwa nie taką jaką mam dzwonię do niego ups pomylił się i jeden dzień byłam bez insuliny mierzyłam cukry i były w normie więc ja głupia jestem z tą insuliną Teraz we wtorek jadę do niego zobaczymy co powie bo na czczo mam kilka za wysokich wyników, po wieczornej kolacji mam np 110 a rano 93 
Lilianko pewnie że na diecie jestem chociaz nie powiem jeśli mam nagły atak słodkości cos tam podjem ale tylko wtedy gdy cukier mam niski. Narazie stoje w miejscu z wagą mam nadzieję że dużo nie przytyję
Co 2,5h jem trochę to męczące bo muszę zawsze mieć w torebce cos co mogę zjeść bo gdy mam dłuższą przerwę w jedzeniu np 3h to mi słabo sie robi. ehhh jeszcze trochę muszę wytrzymać. Do Alberta chcę znowu jechać w połowie listopada ale już nie za kierownicą mam nadzieję ze lekarz mi pozwoli na 2 tyg jechać.
AS fajna czapeczka
Może podświadomość ci mówi że dziewuszka będzie mała pszczółeczka 
ilonka26 no własnie gdzieś się dziewuchy pochowały????? U Linei też ciszaaaaa ???? W najmniej oczekiwanym momecie będziesz już tuliła dzidzię

Lilianko pewnie że na diecie jestem chociaz nie powiem jeśli mam nagły atak słodkości cos tam podjem ale tylko wtedy gdy cukier mam niski. Narazie stoje w miejscu z wagą mam nadzieję że dużo nie przytyję
AS fajna czapeczka
ilonka26 no własnie gdzieś się dziewuchy pochowały????? U Linei też ciszaaaaa ???? W najmniej oczekiwanym momecie będziesz już tuliła dzidzię
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej dziewczyny :-)
troszke nie pisalam ale was czytalam caly czas
u mnie takowo,tzn maly szaleje i ciezko sie spi w nocy a do tego w nocy mnie dopada bol ramienia i barku
i potem pol nocy mnie ciagnie i rwie ehhh jeszcze troszke trzeba wytrzymac :-)
ilonka zycze Ci oby wszystko skonczylo sie po Twojej mysli ;-)
magnusik kochana trzymam kciuki za Ciebie obys jak najszybciej przytulila swoje dzieciatko &&&&&&
Biedna tak ja mecza
As sliczna czapeczka :-)
A z tego co pamietam to Linea pisala ze nie ma do nikogo z nas numeru telefonu wiec odezwie sie dopiero jak wroci do domciu z maluszkiem
trzymam mocno kciuki zeby wkrotce sie nam tutaj pochwalila swoim skarbem :-)
Aktualnie waze juz 71kg
juz mam +18kg
A tak na koniec wrzucam focie swojego brzuchola
Ja w 35tc :-)
Zobacz załącznik 399058Zobacz załącznik 399059
troszke nie pisalam ale was czytalam caly czas

ilonka zycze Ci oby wszystko skonczylo sie po Twojej mysli ;-)
magnusik kochana trzymam kciuki za Ciebie obys jak najszybciej przytulila swoje dzieciatko &&&&&&
Biedna tak ja mecza

As sliczna czapeczka :-)
A z tego co pamietam to Linea pisala ze nie ma do nikogo z nas numeru telefonu wiec odezwie sie dopiero jak wroci do domciu z maluszkiem

Aktualnie waze juz 71kg

A tak na koniec wrzucam focie swojego brzuchola

Zobacz załącznik 399058Zobacz załącznik 399059
kasia2011
witam sie i ja :-)
Ssabrinaa brzuszek masz przesliczny
As czapa zajefajna masz talenta
ilonko juz nie daleko trzymam kciukasy zeby sprawnie poszlo
biedna magnusik oby jej juz tak nie meczyli
Ewelinak nie zazdroszcze tej cukrzycy musisz sie ladnie meczyc z ta dieta i tymi zastrzykami
Emy,poroniona,a_gala no wlasnie co u was ?
a u nas po staremu godzina zero tez tak sie juz zbliza wielkimi krokami juz nie mozemy sie doczekac nawet zaczelam prac i prasowac ciuszki ktore podostawalam i kupilam i jest super
zgaga mnie meczy jak nigdy mala daje popalic nawet w nocy i spac nie daje ale za to drzemka w dzien jest super
i tak dni uciekaja juz za miesiac moj synek mialby rok i tak mnie to troche przytlacza najgorsze jest to ze nawet nie moge mu nic ladnego zaniesc na cmetarz bo zaraz ukradna nawet zabieraja takie male autka z jajek niespodzianek ktore mu przynosi od mojej tesciowej znajomej wnuk no poprostu porazka
dobra nie zanudzam zmykam polezec troszke
buzki dla wszystkich:-)
Ssabrinaa brzuszek masz przesliczny

As czapa zajefajna masz talenta

ilonko juz nie daleko trzymam kciukasy zeby sprawnie poszlo
biedna magnusik oby jej juz tak nie meczyli

Ewelinak nie zazdroszcze tej cukrzycy musisz sie ladnie meczyc z ta dieta i tymi zastrzykami
Emy,poroniona,a_gala no wlasnie co u was ?
a u nas po staremu godzina zero tez tak sie juz zbliza wielkimi krokami juz nie mozemy sie doczekac nawet zaczelam prac i prasowac ciuszki ktore podostawalam i kupilam i jest super

zgaga mnie meczy jak nigdy mala daje popalic nawet w nocy i spac nie daje ale za to drzemka w dzien jest super

i tak dni uciekaja juz za miesiac moj synek mialby rok i tak mnie to troche przytlacza najgorsze jest to ze nawet nie moge mu nic ladnego zaniesc na cmetarz bo zaraz ukradna nawet zabieraja takie male autka z jajek niespodzianek ktore mu przynosi od mojej tesciowej znajomej wnuk no poprostu porazka
dobra nie zanudzam zmykam polezec troszke
buzki dla wszystkich:-)
Ssabrina ja mam +19kg, więc udało mi się ciebie przebić, a brzucholini masz śliczny
współczuję tych bóli
mnie na razie nic nie boli poza krzyżami, ale to jak dłużej pośmigam
Kasia witam w klubie zgagowiczy, mnie też męczy cały czas i to nie zależnie od tego co zjem czy wypiję, a nic nie pomaga, niestety
My na wszystkich świętych w zeszłym roku zanieśliśmy na grób teścia aniołki 2 dla naszych nienarodzonych dzieciaków, też wszystko pokradli :/ Nie wiem co tacy złodzieje sobie myślą :/
a to i ja wrzucę fotę mnie i bębenka w 37tc
mnie na razie nic nie boli poza krzyżami, ale to jak dłużej pośmigam
Kasia witam w klubie zgagowiczy, mnie też męczy cały czas i to nie zależnie od tego co zjem czy wypiję, a nic nie pomaga, niestety
My na wszystkich świętych w zeszłym roku zanieśliśmy na grób teścia aniołki 2 dla naszych nienarodzonych dzieciaków, też wszystko pokradli :/ Nie wiem co tacy złodzieje sobie myślą :/
a to i ja wrzucę fotę mnie i bębenka w 37tc

Ostatnia edycja:
Emy
jestem jestem, ten budyniowaty sluz tez sie u mnie pojawil, czop to chyba inaczej wyglada.U mnie od dwóch dni pojawił się jakiś budyniowaty śluz, raczej czopem bym tego nie nazwała, brzuch tylko czasami boli okresowo, ale tak do południa później wszystko się uspokaja. W sumie to już jakoś jestem nastawiona na ten listopad, chociaż do terminu jeszcze 2 tyg. :-)
nie stresuj sie za wczesnie porodem, bo jeszcze jest czas, a tak to moze ci sie dluzyc w nieskonczonosc
tak czy inaczej trzymam kciuki
Piekny brzusio!
sabrina super brzusio!!!
linnea, magnusik, myslami jestem z wami i mam nadzieje, ze juz tulice swoje okruszki
Lili jeszcze 2 dni i bede u siebie, przdluzylo sie troche, przez kilka dni nie moglismy znalezc robotnikow, teraz zostalo malowanie scian, bo troche nabalaganila cala ferajna i jeden dzien na porzadki
a to my dzisiaj na spacerku
Załączniki
Ostatnia edycja:
EwelinaK26
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
ilonka super wygladasz a brzuszek taki mocno do przodu wysuniety masz,swietnie wygladasz :-) a co do wagi to cos czuje ze Cie przegonie bo Ty to lada dzien sie mozesz rozpakowac a mnie jeszcze troche zostalo i pewnie do tych +20kg dobije na bank
As no brzuszek rosnie powolutku,ale Ty to szczuplutka jestes,swietnie wygladasz :-)
Emy pileczka fajnie rosnie,laska z Ciebie,swietnie wygladasz :-)
EwelinaK slicznie wygladasz a brzusio sie tak fajnie zaokragla :-)
A mnie jakies przeziebienie zlapalo,katar sie leje i czuje ze mnie cos lapie,syrop z cebuli juz czeka wiec jutro juz bedzie gotowy a dzisiaj to juz syropek dla ciezarnych popijam,herbatka z miodem i cytrynka i mam nadzieje ze przegonie to przeziebienie szybko.

As no brzuszek rosnie powolutku,ale Ty to szczuplutka jestes,swietnie wygladasz :-)
Emy pileczka fajnie rosnie,laska z Ciebie,swietnie wygladasz :-)
EwelinaK slicznie wygladasz a brzusio sie tak fajnie zaokragla :-)
A mnie jakies przeziebienie zlapalo,katar sie leje i czuje ze mnie cos lapie,syrop z cebuli juz czeka wiec jutro juz bedzie gotowy a dzisiaj to juz syropek dla ciezarnych popijam,herbatka z miodem i cytrynka i mam nadzieje ze przegonie to przeziebienie szybko.
Podziel się: