karolcia81
czekam na szczęście.....
oj...bo ja to już bym chciała brzuszek....a jak go nie ma tam gdzie powinien być to szukam problemu....dzięki za kopniaki....
dobra....jak znaję gdzieś kabelki to postaram się fotę wrzucić
kłaczek - ja mam właśnie wał tłuszczowy a nie brzuszek ciążowy....pewnie nie będzie mi dane mieć piłeczki tylko bębenisko mi się trafi skoro już taki garb z przodu?
poroniona - prenatalne dopiero za tydzień....a jestem już dwa tygodnie bez podglądu i zaczynam schizować, że coś może być nie tak....
magnusik - najważniejsze, że już w domku....teraz się podocieracie i jest cudnie....oj ja bardzo chcę rodzić razem z Z. ale mnie koleżanki nastraszyły, że po trzech poronieniach to pewnie mi nie pozwolą SN urodzić?...a tak bardzo bym chciała, żebyśmy to razem przeżywali....
dobra....jak znaję gdzieś kabelki to postaram się fotę wrzucić
kłaczek - ja mam właśnie wał tłuszczowy a nie brzuszek ciążowy....pewnie nie będzie mi dane mieć piłeczki tylko bębenisko mi się trafi skoro już taki garb z przodu?
poroniona - prenatalne dopiero za tydzień....a jestem już dwa tygodnie bez podglądu i zaczynam schizować, że coś może być nie tak....
magnusik - najważniejsze, że już w domku....teraz się podocieracie i jest cudnie....oj ja bardzo chcę rodzić razem z Z. ale mnie koleżanki nastraszyły, że po trzech poronieniach to pewnie mi nie pozwolą SN urodzić?...a tak bardzo bym chciała, żebyśmy to razem przeżywali....
Ostatnia edycja:

, trochę się nasyczałam czytając o tym rozdarciu na wszystkie strony :-(Ale Mały jest z wami i to najważniejsze! Wracaj szybko do formy :-)
narazie faktycznie może bardziej wzdęty niż ciążowy, ale wierz mi niedługo to się zmieni ;-)
ale badali i bylo ok wiec odeslali do domu i kazali czekac na akcje ,jak przyjechalam ze skurczami w 39tc to do samego konca "grozilo" mi CC ale nie mialo to nic wspolnego z poronieniami
wiec spokojnie-chyba ze bedzie inne zagrozenie ale masz jeszccze troszke czasu
buziolki i Ty wiesz ze trzymamy z Olafkiem kciuki ;-)
uwielbiam te nasze egipskie zimy.... to cos w stylu polskiej wiosny, no czasem pieknej jesieni