reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Witam
Karolciu
śliczny brzusio oj jak ja ci zazdroszcze. Poczekaj jeszcze ze 4 m-ce to pogadamy czy będziesz umiałą sie dokładnie ogolić:p
Emy no to rośnie chłopak:)To czekamy na rozpoczęcie .. A waga cudowna mamusiu
Ilonko jak tam Iga juz na świecie?????
Kłaczku
ty nie marudź waga taka sama jak moja ja byłam w dniu porodu 14 kg+ a 2dni po -12. KArolek ma sie miło fajnie i wygodnie, a mi zostala teraz tylko fałda z rozstępami:(

reklama
Hej brzuchatki :-)
karolcia i co Ty sie tak czepiasz brzusia,sliczny jest i Ja tam nie widze jakies wielkiej faldy :tak::-) a z czasem urosnie Ci sliczny brzusio zobaczysz ;-)
Ilonka ????? zastanawiam sie co u niej a moze ona juz sie rozpakowywuje bo ostatniego posta to ona miala wczoraj nad ranem o 4:53 :eek: mam nadzieje ze sie do nas juz niedlugo odezwiesz i dobre wiesci nam przekazesz kochana ;-):-)
Emy super ze synek sie obrocil,grzeczny chlopczyk,slucha sie mamusi :-D oj oj i juz wspolczuje Twojemu facetowi,daj mu troche luzu nie zamecz go tam ;-):-D

Ostatnia edycja:
Kaira, ja juz mam +12kg...:wściekła/y:A jeszcze prawie 3 miesiace... Staram sie pilnowac ile i czego zjadam, ale czasem jak najdzie glod... Kurcze nawet nie slodycze - wczoraj wieczorem owpieprzalam sie chleba z kielbasa i to tak po prostu, kromka w lape i kielbasa na zagryche. Koszmar jakis.

kolejny skarb na świecie :) wczoraj urodziła ilonka26 :) miała cesarkę, Iga ma 4030g i 57 cm GRATULUJEMY !!!! nic więcej nie wiem, info wyczytałam na październikówkach

ilonka GRATULACJE!!!!!!! no i spora ta Twoja ksiezniczka:-) Zdrowka zycze dla was obojga!!!!!

Ja cos mialam przeczucie ze sie nam rozpakowala,bo sie nie odzywala a zawsze cos napisala itd,superrrrr kolejny maluszek :-D

Emy teraz na nas kolej :-D az sie boje a zarazem nie moge sie juz doczekac :-)

reklama
Do góry