reklama

Wieści od cieżarówek

emy nie chce straszyc byle tylko bylo milo (o przytulanki chodzi)... my po zakazie jak sie dorwalismy to sory za wyrazenie ale jak kij w dooooopeeee.... zaden zel nie pomogl ( w ciazy nie wszystkie wolno stosowac) wiec i checi poszly w dal.... taka ciasnota ze jak za dziewice taka nie bylam....:zawstydzona/y::-D
Nie darowalam, poszlo calkiem sprawnie, choc faktycznie ciasno i krótko...
obylo sie nawet bez zelu, bo juz mialam taka chcice, ze malo mi bylo trzeba
ale fakt faktem, troszkę się poobcieralam:happy:

kolejny skarb na świecie :) wczoraj urodziła ilonka26 :) miała cesarkę, Iga ma 4030g i 57 cm GRATULUJEMY !!!! nic więcej nie wiem, info wyczytałam na październikówkach

SUPER!!! tak cos czulam, jak ilonka zniknęla, ze cos sie musi za tym kryc, zawsze pisala codziennie

ilonka Gratuluję z calego serducha, niech mala rosnie zdrowo! Wracaj szybko do zdrowka po tym cc... Buzka!

Emy teraz na nas kolej :-D az sie boje a zarazem nie moge sie juz doczekac :-)
Oj, ja tez raz się boję, raz nie mogę się doczekać...
wczoraj np. przed snem dorwaly mnie skurcze i mimo tego, ze lekarz kazal odstawic leki to jednak wzięlam tabletkę, bo to jeszcze nie czas, jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, niech maly podrosnie...wiem głupie....
a tak naprawdę nie zasnęłabym przy skurczach i czekala w gotowosci na Bóg wie co...
Nastawilam się psychicznie na następny piątek i do tego czasu mentalnie powinnam byc gotowa, a potem niech dzieje się co chce w kazdej chwili

Milego dzionka!

reklama
miskam- ja tez bralam nystatyne i z doswaidczenia wiem ze jak wyplywa to za plytko ja wsadzasz.a masz ta z aplikatorem?
emy- na ja czekam na ciebie:)zobacz to juz niedlugo.
magnusik- no troche cie potrzymali ale dobrze ze wszytsko dobrze sie skonczylo i juz jestescie w domu:)jeszcze raz gratuluje.

Karollciu - mam bez aplikatora. Duże tabletki, w kształcie łezki, bardzo nieporęczne do wkładania. Może rzeczywiście masz rację, że za płytko wsadzam:( Dużo już różnych rzeczy zażywałam i zawsze było ok, ale te są dla mnie najbardziej problematyczne właśnie ze względu na ten kształt.
Ilona - a może masz jakąś kolkę jelitową? Czasem jest tak, że przypomina to ból w okolicach trzustki. I jak się przesadzi coś z jedzeniem to może tak nieprzyjemnie uciskać.
Emy - miło będzie czekać na Twoje rozpakowanie. A pamiętam jak jeszcze niedawno pisałaś o tym, że się poddajesz;)I jakie miałaś trudności, by zajść w ciążę. Czas jednak szybko leci.
SSabrinaa - szykujcie się:)
A mi dziś chyba hormony do głowy uderzyły, bo cały czas ryczę. Z byle powodu. Wszystko mnie drażni. Mąż, żeby mnie obłaskawić przyniósł mi na kolację kebaba. O dziwo, weszło pół. Bo przez cały tydzień miałam z jedzeniem na bakier. I każdego wieczoru miałam taka kumulacje mdłości, że nawet zębów nie byłam w stanie umyć. Dziś mdłości mniejsze, za to humor do kitu. Chyba też zaczynam się stresować poniedziałkową wizytą u gin.

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane.
Jestem padnięta i...przeziębiona.
Jakiś idiota wczoraj na auli nawiewy włączył....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najpierw było cieplutko,że siedzieliśmy w krótkich rękawkach ,a od połowy wykładu w kurtkach zapiętych pod szyję .
Efekt?
Bół głowy,gardła,uszu,cieknący nos na potęgę .:angry::angry::angry::angry:
Od wycierania nosa już mnie górna warga boli i skrzydełka nosa :angry::angry::angry::angry::angry:
Do tego nawróciło zapalenie zatok.
Załamana jestem ,bo boję się o malucha....
Ech do dupy to wszystko :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Ilonko - kochana, mega gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

As - kuruj się bidulko.

Powiem wam, że przeszłam teraz prawdziwą próbę ognia! Pojechaliśmy na integrację z pracy mojego M. Umówili się, że tym razem biorą swoje żony i dzieci. Było nas 8 par. No i wiecie co? Było tam jedno dziecko 3-y miesięczne, 3-je rocznych, jedno półtora roczne, dwoje czterolatków, jeden sześciolatek i tylko my bez :( dziecka. Ciężko mi było patrzeć na te mamusie wpatrzone w swoje skarby. Co robić, ja zawsze muszę być alienem :(

Pozdrowionka dla wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry