Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze raz gratuluje kochana :-)
Ależ pięknota.I na jaką spokojniutką wyglądacześć dziewuszkiSerdecznie dziękujemy za gratulacje
jesteśmy od wtorku w domku, całe i zdroweIga jest przekochana ale charakterek już pokazuje, je jak mega słonik, nawet moje piersi nie wystarczą, więc muszę ją dokarmiać.
Skurcze zaczęły mi się o 9 rano, jak o 10 dotarliśmy do szpitala, miałam rozwarcie na 3cm, do 15:30 zrobiło się pełne rozwarcie, położna mi przebiła pęcherz płodowy i zaczęły się parte. Dla mnie mega masakra, bo bóle krzyżowe miałam, po 2 godzinach partych podłączyli mi oksytocynę, żeby przyspieszyć, ale główka się nie wstawiała więc po 3 godzinach partych trafiłam na cc. Poród trwał 10 godzin, ale widok Igi wynagrodził wszystko. Ur. się o 18:43, 21 paź.
![]()

Trzymam kciukiMiśkam - o 17-tej! Dzięki za troskęWzruszyłam się, buuuuuuuuuuu ...
Trzymak kciuki.ilonko Iga wyglada cudnie,urocza jestjeszcze raz gratuluje kochana :-)
karolciu nie zalamuj sie,moze wez i zadzwon do lekarza i pogadaj z nim zeby Cie uspokoil,trzymam mocno kciuki i wierze ze u was bedzie dobrze &&&&&&&
zjola powodzenia kochana,kciukasy zacisniete &&&&&&&&&&&&&&
A Ja dzisiaj mam wizyte z ginekologiem w szpitalu,ciekawe co madrego mi powie angielski doktorek![]()

i jaka klusia fajna ;-)gratuluje raz jeszcze ,a Ty jak sie czujesz?

Malenka jest okraglutka.