reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Ilonko - a tak się bałaś, że znowu się nie uda a tu proszę! Śliczna córcia! Ucałuj ją od e - ciotki.

Karolciu - już Ci odpisałam na CPP ale napiszę jeszcze raz. Trzymam kciuki i wierzę, że będzie a nawet , że jest dobrze!

reklama
ilonko Iga wyglada cudnie,urocza jest:-D jeszcze raz gratuluje kochana :-)
karolciu nie zalamuj sie,moze wez i zadzwon do lekarza i pogadaj z nim zeby Cie uspokoil,trzymam mocno kciuki i wierze ze u was bedzie dobrze &&&&&&&
zjola powodzenia kochana,kciukasy zacisniete &&&&&&&&&&&&&&

A Ja dzisiaj mam wizyte z ginekologiem w szpitalu,ciekawe co madrego mi powie angielski doktorek :sorry2:

cześć dziewuszki :) Serdecznie dziękujemy za gratulacje :)
jesteśmy od wtorku w domku, całe i zdrowe :) Iga jest przekochana ale charakterek już pokazuje, je jak mega słonik, nawet moje piersi nie wystarczą, więc muszę ją dokarmiać.
Skurcze zaczęły mi się o 9 rano, jak o 10 dotarliśmy do szpitala, miałam rozwarcie na 3cm, do 15:30 zrobiło się pełne rozwarcie, położna mi przebiła pęcherz płodowy i zaczęły się parte. Dla mnie mega masakra, bo bóle krzyżowe miałam, po 2 godzinach partych podłączyli mi oksytocynę, żeby przyspieszyć, ale główka się nie wstawiała więc po 3 godzinach partych trafiłam na cc. Poród trwał 10 godzin, ale widok Igi wynagrodził wszystko. Ur. się o 18:43, 21 paź. :)

SAM_1379.jpg
Ależ pięknota.I na jaką spokojniutką wygląda :-D:-D:-D

Miśkam - o 17-tej! Dzięki za troskę :) Wzruszyłam się, buuuuuuuuuuu ...
Trzymam kciuki

ilonko Iga wyglada cudnie,urocza jest:-D jeszcze raz gratuluje kochana :-)
karolciu nie zalamuj sie,moze wez i zadzwon do lekarza i pogadaj z nim zeby Cie uspokoil,trzymam mocno kciuki i wierze ze u was bedzie dobrze &&&&&&&
zjola powodzenia kochana,kciukasy zacisniete &&&&&&&&&&&&&&

A Ja dzisiaj mam wizyte z ginekologiem w szpitalu,ciekawe co madrego mi powie angielski doktorek :sorry2:
Trzymak kciuki.
Wszystko będzie dobrze.
Dowiesz się wszystkiego co niezbędne .

Witam się w czwartek.
Od 6.30 jak zwykle rozpoczełam dzień i oczywiście spacerem z psami :-D:-D
Teraz mąż już do pracy pojechał to mam chwilkę na BB.
Zaraz do wanny muszę wskoczyć ,bo jak się wieczorem kąpię to notorycznie zasypiam :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Na 13 mam spotkanie w szkole ,potem do biblioteki muszę jechać ,obiad jakiś zrobić ,do dentysty z Klaudią iść ,do sklepu podjechać i dzień jakoś minie .:baffled::baffled::baffled::-D:-D
miłego dnia babolki

ilonko Igusia jest cudna :tak:i jaka klusia fajna ;-)gratuluje raz jeszcze ,a Ty jak sie czujesz?

karolciu
jest dobrze...brazowy glut to moim zdaniem nie grozny..moze to byc tak jak piszesz cos @ ja dosc dlugo plamilam bo pokazal sie jakis krwiaczek i u ciebie tez moze jakis malutki sie pokazal i stad te plamienie----ale tel do gin nie zaszkodzi :sorry2:

reszte pozdrawiam i caluje w brzucholki
ahhhha As ten maraton to wlasnie twoj odpoczynek :dry:
kłaczku rany Ty-Wy "zaraz" sie rozpakowujecie :szok::szok::szok:
zjola oczywiascie kciuki zacisniete ale ja (z Olafem oczywiscie) trzymam za Ciebie kciukasy ciagle bez wzledu czy masz wizyte,czy robisz test..itd...itp... ;-)

Ostatnia edycja:
aniołki jak rozłożę wszystko dobrze w czasie to nawet tego nie poczuję .;-):-):-)
Odpoczywam też w wolnych chwilach opieram się na na wezgłowiu sofy i robię sobie na szydełku ,lub czegoś się uczę ,więc jestem jakby w pozycji leżącej nieco. :-D:-D
Jak się czuję zmęczona to daję na luz i idę spać.;-):-):-)
Niestety 4 x dziennie spacer z psami obowiązkowo ,bo mała bźdźągwa jeszcze mało kumata i trzymać długo siku nie umie.
Wolę zwlec się z piętra niż myć po niej podłogę.;-):-):-)

reklama
Kasikz, dzieki - wyglada optymistycznie. :biggrin2:
Ilonka, faktycznie slonik.:-D Malenka jest okraglutka.
Karolcia, spokojnie - poloz sie, nie laz po domu. Wlasnie bardzo mozliwe ze to kwestia terminu @. Zadzwon do gina, powiedz mu.
Aniolki, nie tak zaraz -do stycznia jeszcze troche zostalo, ale blizej niz dalej. Zaczynam czuc porod za d..., ale i tak doczekac sie nie mozemy.;-)

Do góry