reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
nikt nie zauwazyl moich narzekac :-P i w ogole cos z bb mi sie dzieje.. najpierw jakies bledy a teraz widze ze ostatniego posta napisala kasikz a tego posta nie ma.... chyba im sie cos popsulo w tej stronie...

ide zjesc kolacje poki sie dobrze czuje :-)

a wczoraj to moj adam byl wniebowziety wiadomo co mu zrobilam :-P ale milo bylo tylko posciel trzebabylo zmienic.. moze musze jakies podklady kupic takie jak dla bobasow hahahaha moze sa jakies na seksy :-D

Cześć Dziewczyny.

Nie kupiłam wczoraj jednak żadnych pieluch. Ale kupiłam aspirator do noska Frida z filtrami i zrezygnowałam z butelek Tommee Tippee. Jakoś zniechęciło mnie "made in China" na opakowaniu. Póki co skłaniam się więc do Aventa. Ale jutro podjadę do jednego sklepu żeby zobaczyć Lovi i wtedy podejmę decyzję.

Muszę powoli kompletować te wszystkie rzeczy, nim zaczną się większe wydatki. Do urodzenia Małej planujemy niedość, że pomalować zalaną w lutym sypialnię (obecnie szukamy farby) i przedpokój (zastanawiamy się nad zmianą jego wyglądu), to jeszcze chcę wymienić dywan w dużym pokoju na nowy (ten już jest wiekowy i mimo sprzątania i trzepania pełen kurzu i niewiadomo czego jeszcze, więc czas go wymienić) oraz legowisko dla psa (wymina z tych samych powodów co dywan). A wiadomo, że takich małych dupereli do kupienia jest mnóstwo i złotówka do złotówki robi się spory wydatek... Na raz nie dałabym rady :-)

Mała wczoraj była dość aktywna. Teraz też się wierci. Fajne uczucie :-)

Czytałyście na CPP, że Karola urodziła Zuzkę? 2800g i 49cm... :-)

Ostatnia edycja:
Hejka!

Myślę o Kaśce i widzę jaką frajerką jestem, że zamiast korzystać z nadarzających się dobrych dni to tyle razy dziury w całym szukam lub smutam się z jakiś durnowatych i banalnych powodów.

miłego dnia

hejka pipki zarosniete :-)

co to za smutasy z rana ????

A mi wczoraj moj D piekna sukienke kupił na slub sobotni :-) normalnie szok,ale mowi,ze jak mnie w niej zobaczyl to nie bylo wyjscia, kurde a tania nie była, no w szoku jestem, jednak ciaza dobrze działa na faceta :-D hihi dobrze dobrze niech kupuje :-)

reklama
ewela28 gdzieś tą kieckę zakupiła ?
Ja też mam niedługo wesele i tak rozważam czy upychać brzuch jeszcze w tą co mam czy kupić coś nowego.
Oglądałam w HappyMum wczoraj sukienki, ale nic mi się nie podobało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry