13x13
Fanka BB :)
Agata, a przy okazji te majtki siatkowe gdzieś w niecie, czy może na tej Dzielnej kupiłaś
a o wietrzeniu cycków to już słyszałam od koleżanki, jaki to raptem człowiek się robi otwarty i bez zahamowań ;-)
Na dzielnej kupiłam -i wkładki laktacyjne (choć najlepsze kupił mi S w tesco zwykłe -bez żadnych wzorków -gładkie -bo te wzorki do szału doprowadzają jak sutki bolą). Majtki siatkowe wielorazowe i łatwo się piorą -no i tam kupiłam szare mydło w płynie.
Najlepszy motyw na krocze to suszenie suszarką po myciu -a myć trzeba się po każdej wizycie w toalecie (i częściej jak dziecko pozwoli)
No u nas na sali było 5 babek i wszystkie super:-) jedna z cycami na wierzchu, druga z laktatorem szalała -a jak jakiś chłop wchodził to było "cześć" i zero krępacji... S trochę oczy zrobił jak mnie zobaczył taką "nagą" ale zauważył że każdy ma to w nosie:-)
Mi najbardziej przydały się
-krem do sutków,
-biustonosz do karmienia rozpinany (co najmniej 2)
-dużo koszul do karmienia (od tego kremu były uciapane)
-wkładki laktacyjne
-wkłady poporodowe (poszło ich ponad 3 paki nim na podpaski się przerzuciłam a podpaski to też zwykłe belli a nie te plastikowe bo masakra)
-duuuużo pieluch tetrowych i flanelowych (nawet do cyców jak miałam nawał i wkładki nie wyrabiały)
-coś do mycia ciała całego -szampon odżywke i żel to w domu zostawcie -a coś do szybkiego mycia polecam (chyba ze dzieci nie są z Wami cały czas albo nie ryczą w kółko;-))
To chyba tyle... gazetkę dla relaksu (choć ja czasu nie miałam ale psychicznie mi pomogło ze była:-))
No i sen... mała spała S ją pilnował a ja spałam...
Diana u mnie zajady to brak vit b ale na własną rękę nic z tym nie rób. Może miodem posmaruj jak masz prawdziwy... amolem -mi na wszystko pomaga -zasuszy
Ostatnia edycja:
A. się cieszy :-) bo ja zawsze to małe A mialam a teraz to juz raczej jest B