reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Ostatnia edycja:
Kasikz, co do Happy Belli to koleżanka, która ma teraz drugą córeczkę mówiła, że przy pierwszej te pieluchy jej się dobrze sprawdzały (właśnie ten rozmiar co nieco większy), a przy tej młodszej coś nie za bardzo (młodsza chyba troszkę chudsze nóżki ma i pieluszki tak dobrze nie przylegają, czy coś w tym stylu), więc pewnie wszystko zależy czy dzidziolowi pieluchy podpasują czy nie ;-)

A mississ się obraziła po awanturze na "ciąży po poronieniu" i od tej pory zmieniła wątek, na którym się udziela.

No tak... Ale przecież my osobiście nic jej nie zrobiłyśmy. I na wątek wieści skoro była zapraszana mogłaby choć zajrzeć. Albo odpowiedzieć tym, które do niej pisały. Nieładnie na dobrą sprawę.

asiu jak mam byc szczera to missi teraz mega panikuje jest pare dni dluzej w ciazy niz ja chyba 6 tydzien i 4 dzien a byla juz u lekarza chyba z 4 razy i jak ja czytalam jej posty to mialam ochote jej lanie zrobic na goly tylek, jeszcze żadna z nas tak nie panikowala jak missi a wedlug mnie przesadza.. przypuszczam ze gdy tu napisze i zacznie panikowac to znowu jakas afera wybuchnie i ona znowu ucieknie wiec moze nich najpierw sie troszke uspokoi i jak bedzie miala ochote to sama sie odezwie bo nikt jej nie wyganial ale zmuszac do napisania to tez nie mozna... kazdy robi tak jak uwaza ;-)

kasikz super ta kołyska szkoda tylko ze taka mala mogliby produkowac tez w wiekszych rozmiarach bo mi sie bardzo podoba ale jak ma starczyc na 4 miesiace to bez sensu tym bardziej ze mam miejsce i na łóżeczko i na komode z przewijakiem ;-)

ps: moj tesc chyba cierpni na adhd i zespoł "chomik" ... zwarjuje w tym domu, gdybym wiedziala ze tak bedzie to zostaje w irlandii bo mam czasem dosyc.....

Pati zerknelam co pisała, rzeczywiscie strasznie panikuje i jakieś dziwne rzeczy wygaduje. Wiem że jest trudno czasami, ale ten jej pesymizm. Achh.
Mam nadzieje ze nie długo oprzytomnieje i do nas zajrzy.
Buziaki ide jakiś filmik zobie włacze, bo dawno nic nie oglądałam.

reklama
Agatko - a to jakaś nowa dieta? Jesz cały czas a waga leci w dół? :-p:-p:-p

Dziewczyny co do pieluch uważam, że można zakupić teraz takie paczuszki po 5 szt i sprawdzić, a jeśli można wydać na pakę pieluch 25 zł to po co wydawać 50 zł. Oczywiście warunek jest, że dziecku te tańsze pasują.

Normalnie muszę zakupić jakiś notes albo zrobić sobie w kompie "wskazówki Agatkowe" ;-) Znając mnie sutki będą wymagać opieki, już teraz wieczorem dostaję fioła swędzą mnie i najchętniej bym je zadrapała, a kiedy zdejmuję cyckonosz to są najszczęśliwsze na świecie :-p

Kołyska - kołyska - cały czas nad tym myślę, bo chata duża, więc chciałabym się z Mała przemieszczać, aczkolwiek zastanawiam się czy dla niej to będzie ok. Położna mówiła, że dziecko jest bezpieczne w swoim łóżeczku i zasypiać ma w łóżeczku. No chyba, że kołyska robi za łóżeczko, u mnie miałaby być meblem transportowym bym miała Małą pod okiem raczej jak nie śpi.

A tak swoją droga dobił mnie post Kasi i strasznie mi smutno i aż muszę sobie znajdować zajęcia, bo inaczej po prostu myślę i ręce mi opadają. Tak bardzo chciałam by zostało im wszystko wynagrodzone, a tu masz. I pytania czy lekarze zrobili wszystko, co jak się Karolek urodzi, czy ma szanse? Dzisiaj koleżanka pokazała mi zdjęcie dziewczynki, która rok temu urodziła się w 25tc. Jest pogodna i szczęśliwa, pragnę by Kasię też spotkał cud i żeby Wercia miała swojego ukochanego braciszka. :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry