Agatko - a to jakaś nowa dieta? Jesz cały czas a waga leci w dół?

Dziewczyny co do pieluch uważam, że można zakupić teraz takie paczuszki po 5 szt i sprawdzić, a jeśli można wydać na pakę pieluch 25 zł to po co wydawać 50 zł. Oczywiście warunek jest, że dziecku te tańsze pasują.
Normalnie muszę zakupić jakiś notes albo zrobić sobie w kompie "wskazówki Agatkowe" ;-) Znając mnie sutki będą wymagać opieki, już teraz wieczorem dostaję fioła swędzą mnie i najchętniej bym je zadrapała, a kiedy zdejmuję cyckonosz to są najszczęśliwsze na świecie
Kołyska - kołyska - cały czas nad tym myślę, bo chata duża, więc chciałabym się z Mała przemieszczać, aczkolwiek zastanawiam się czy dla niej to będzie ok. Położna mówiła, że dziecko jest bezpieczne w swoim łóżeczku i zasypiać ma w łóżeczku. No chyba, że kołyska robi za łóżeczko, u mnie miałaby być meblem transportowym bym miała Małą pod okiem raczej jak nie śpi.
A tak swoją droga dobił mnie post Kasi i strasznie mi smutno i aż muszę sobie znajdować zajęcia, bo inaczej po prostu myślę i ręce mi opadają. Tak bardzo chciałam by zostało im wszystko wynagrodzone, a tu masz. I pytania czy lekarze zrobili wszystko, co jak się Karolek urodzi, czy ma szanse? Dzisiaj koleżanka pokazała mi zdjęcie dziewczynki, która rok temu urodziła się w 25tc. Jest pogodna i szczęśliwa, pragnę by Kasię też spotkał cud i żeby Wercia miała swojego ukochanego braciszka. :-(