just79
Fanka BB :)
Witam z ranka :-)
Olu, superek, że maluszek zdrowo się rozwija :-)

bo już słuchać o tym siły nie miałam, że Ty latasz i latasz jak te króliczki z reklamy Duracela ;-)
A co do wózka to i owszem czas leci i się kurczy, ale tak jest już od jakiegoś czasu. Prawdę powiedziawszy to od kiedy poszłam na zwolnienie na początku marca to wpadłam w jakąś taką dziurę czasu - gdzie te dwa miesiące się podziały - nie mam pojęcia

Mój młody sprawdza wytrzymałość skóry mojego brzucha, wczoraj z prawej strony mnie ciągnęło, teraz cosik mi się pod mostkiem wybrzuszyło. Mam tylko nadzieję, że przy tych swoich cyrkach nie zmieni ustawienia, czyli że nieustannie jest ustawiony głową do wyjścia.
Olu, superek, że maluszek zdrowo się rozwija :-)
Ufff, od razu mi lepiejA u mnie nic szczególnego się nie dzieje pomijając fakt, że mam spadek formy od tygodnia i niewiele zrobiłam, co mnie strasznie denerwuje i co powoduje, że dodatkowo denerwuję A.![]()

bo już słuchać o tym siły nie miałam, że Ty latasz i latasz jak te króliczki z reklamy Duracela ;-)A co do wózka to i owszem czas leci i się kurczy, ale tak jest już od jakiegoś czasu. Prawdę powiedziawszy to od kiedy poszłam na zwolnienie na początku marca to wpadłam w jakąś taką dziurę czasu - gdzie te dwa miesiące się podziały - nie mam pojęcia

Mój młody sprawdza wytrzymałość skóry mojego brzucha, wczoraj z prawej strony mnie ciągnęło, teraz cosik mi się pod mostkiem wybrzuszyło. Mam tylko nadzieję, że przy tych swoich cyrkach nie zmieni ustawienia, czyli że nieustannie jest ustawiony głową do wyjścia.
Ostatnia edycja:
Tylko, że liczyłam, że zacznę sobie odpoczywać od 30tc, a nie już teraz
No, ale jak mus to mus 
chyba daruję sobie wanienkę i po prostu pod kran Ją włożę (bo w tym mam wprawę