Moi znajomi strasznie polecają Tesco. I żeby to była jedna para znajomych, ale Tesco poleca większość moich znajomych. Mówią, że są lepsze i o połowę tańsze.
A my i tak myślimy o tym, żeby jak dziecko będzie starsze wrócić do tradycyjnych tetrowych - po to by szybciutko oduczyć sikania w gacie. A jak w domu będzie biegać to nawet bez pieluchy, bo co za problem zmienić gatki i spodnie?

:-)
Hej witam się
Lilijanna- ja czytałam o pieluchach z Tesco właśmie- w jakiejś gazetce typu "dziecko" był test pieluch i te z tesco wypadły lepiej od Huggies.
Ale powiem Wam- nie nastawiajcie się i nie kupujcie dużych opakowań pieluch na początku. Bo zwyczajnie dziecko może nie tolerować jednych a inne owszem. U nas tak było. Haggies totalnie sie nie sprawdziły, a Bella uczuliła(!) moje dziecko. Podobno są bardziej naturalne od np. pampersów. U nas skończyło się na pampersach.
Pieluchy tetrowe hmm niektóre mamy używają a ja dziękuję. Nie wiem jak inne dzieci ale swoje musiałabym przewijać non stop. Pampers wystarczał max na 2 godz (na początku). Pozatym spacerowanie, ogródek itd też miałąbym tę tetrę co chwila zmieniać. Teraz dobrze bo ciepło a jesienią i zimą? Masakra.
Just79 też szukałam lekkiego wózka, mieszkam na 3 p. Kupiliśmy w końcu taki
NOWY Quinny Speedi SX gond+spac+ fot Citi +GRATISY (1008631962) - Aukcje internetowe Allegro
tylko kolorystyka im się w tym czasie zmieniła. Podobały mi się też mutsy, mają duże koła i są super skrętne, ale w owym czasie był zbyt drogi.
W zestawie kupiliśmy wózek głeboki, spacerówkę, śpiwór zimowy, plastikową osłonkę i torbę. Tak nam w sklepie doradzili, bo potem trudno dobrać żeby pasowało jedno do drugiego. Tylko mi brakowało siatki przeciw owadom, często spacerowaliśmy albo siedzieliśmy na wsi, a sezon l;etni sprzyjał temu draństwu.
FAMILY SHOP - Wózek spacerowo-głęboki Bebecar Vector AT kuzynka ma taki wózek i wiem że on ma dużą gondolę. Pamiętam jak szukała uparła się właśnie na dużą gondolę i ten miał największą jaką znalazła wtedy na rynku. Liljana dla Ciebie to chyba priorytet o ile dobrze pamiętam?;-)
Aneczka_77 narobiłaś mi smaku tymi pączkami ojejej. A ja sobie kaganiec nałożyłam bo za bardzo przytyłam. A ja za to chebek dziś upiekłam, mniam:-). Czyści nie przerywając snu- rewelacja na perystaltykę jelit
Ewela- dobrze jest kupić przez internet ale w sklepie. Dużo sklepów teraz tak ma... Patrzysz po prostu i jeśli towar można odebrać osobiście, i jest to sklep, to jest po prostu bezpieczniej.
Ja dziewczynom z Warszawy i okolic Radomia polecam sklep hurtownię w Radomiu właśnie. Mimo że mieszkam jakieś sto parę km od radomia, tam się wybiorę na DUUUZE zakupy. Mają naprawdę dużo towaru, sprzedacy potrafią doradzić i wytłumaczyć. A można kupić tam od mebli przez wózki, foteliki, ciuszki do zabawek i kosmetyków. Na pewno dużo większy wybór niż np w smyku. Często w soboty widziałam tam dużo samochodów z Warszawy i podobno ludzie tam właśnie jadą na większe zakupy bo ceny są spoko i jeszcze można na takich całościowych zakupach wytargować rabat.
Czy koś wie co z Kasią i jej maluchem?