Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
śliczny brzuszek.a_gala CUUUUUUDO uwielbiam u ciężarnych takie śliczne małe brzuszki zwłaszcza na chwilę przed rozwiązaniem. Wielkie, napęczniałe trochę mnie przerażająGdybym nie widziała suwaczka dałabym Ci max 25 tc
Idąc za przykładem wstawiam swój dobytek w skończonym 29 tc- taki nie za mały, nie za duży do dźwigania na tym etapie w sam raz :-)
Zobacz załącznik 411329

To ja swojego nie pokaze bo on z tych "strach sie bac". Bebnisko jak nie wiem.![]()
Super !!!!Moja Córeczka waży 2 800g i jest okazem zdrowia, jak to określił pan doktor, wszystkie narządy właściwie rozwinięte.
Dzidzia gotowa do wyjścia :-)
A tak się martwiłam....a tu się okazuje, ze przez ostatnie 4 tygodnie Mała przybrała aż kilogram :-)
Poroniona - też masz super zgrabną piłkę ;-)
Kobietka - ja od 4 miesiąca smaruję brzuszek balsamem przeciw rozstępom Elancyl i póki co (odpukać) nie mam żadnego. Podobno ten balsam zmniejsza też te widoczne już rozstępy.
Kłaczek - jak wszyscy, to wszyscy....czekamy na foto!
no cóż przyzwyczajenie.......

czytałam rozmyślałam i płakałam
jakieś huśtawki czy co?????????? Cięzko mi samej bez Alberta a co dopiero jak Szymek będzie już z nami??Kochana taka huśtawka emocjonalna to u mnie normalność.nie podoba mi sie to przeniesienie i ciężarówek i wieści od rozpakowanychno cóż przyzwyczajenie.......
agala, poroniona :-) śliczne brzuszki śliczne nie mogę się doczekać kiedy poznamy ich lokatorów![]()
kłaczku jakie bębnisko??????? najważniejsze że lokatorowi tam dobrze:-) A resztę to się zrzuci jakoś
agala cieszę się że księżniczka ma się dobrze
as mam nadzieję że bóle przeszły i odpoczywasz??????;-)
A ja dzisiaj miałam dzień płaczliwy odwiozłam Kacpra przyjechałam do domu a w domu czekało mnie dużo pracy sprzątania przedewszystkim bo w przedpokoju mam biało i w tym pokoju co jest rmontowany też trzeba wysprzatać to wszystko i okna umyć a ja siadłam i zaczęłam ryczeć i tak siedziałam do 12 w południeczytałam rozmyślałam i płakałam
jakieś huśtawki czy co?????????? Cięzko mi samej bez Alberta a co dopiero jak Szymek będzie już z nami??