Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aha... Cos nowego. Za "moich czasow" dziecko przynosili na karmienie, a blizniaki juz byly na nowym szpitalu, to je po urodzeniu po prostu przyniesli na sale poloznicza jak juz na niej bylam. Takich pomyslow nie bywalo, ale to fajne jest. Zassac to takie "swieze" pewnie znie zassie, ale odglos serca uspokaja, a zlapie zapach, ktory na poczatku jest wazny. Dobrze wiedziec, dzieki!

:-):-)

On się rozpłynie normalnie ...Fajny pomysl! No i jaka frajda dla tatusia! Przeciez to moje chlopisko takie dumne ze mlody na JEGO glos reaguje, ze jak ON przylozy reke do brzucha to kopie... Jak dostanie misje zagrzania pieluszki dla synka wlasnym cialem... :-)

Zegar suwakowy, zbliża się ku końcowi wielkimi krokamiKtory zegar, Lilijanna?

Piękny CUD.A to mój mały CUD którego dzisiaj sobie obejrzałam bardzo dokładnie![]()
Oj tak dla R. to będzie cudowno-słodka misja.Fajny pomysl! No i jaka frajda dla tatusia! Przeciez to moje chlopisko takie dumne ze mlody na JEGO glos reaguje, ze jak ON przylozy reke do brzucha to kopie... Jak dostanie misje zagrzania pieluszki dla synka wlasnym cialem...![]()