reklama

Wieści od cieżarówek

Alicja ok:) choć ma brzuszkowe problemy...
a mama też ok
choć ile można spać...

Wczoraj spałam 2,5h przed kąpielą małej... później od 22 do 1.30 i od 2 do 5 i od 5.30 do 8...
Już mnie łeb od tego spania boli
a ja wyznaję zasadę
"trzeba się wyspać bo nigdy nie wiadomo jaka będzie kolejna noc"
Tak jak pod koniec ciąży
"trzeba być ciągle najedzonym bo w szpitalu nic nie dadzą"
i tak w ostatni miesiąc przytyłam 4kg (wcześniej 10 przez całą ciążę)
Mała śpi, tata na 12 do pracy (buuuu)

a to mój pulpecik:) pozdrawia ciotki klotki:-D

PS Pati
proszę bardzo -to jest opr -jak się denerwujesz szkodzisz takiemu bąblowi... kiedyś będziesz sobie za to w brodę pluła -ze takie stresy takiemu skarbowi zaserwowałaś... a co On temu winien??

Załączniki

• w drogę.jpg
    w drogę.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Agatko sliczna ksiezniczka z tej Twojej Alicji
Lili moj P znajac swoja matke to naet mi telefon schowal zebym z nia nie gadala ale ja glupia jestem wiec ...
Pati o ktorej masz wizyte?

w czwartek o 14.40.... niestety z rana moj lekarz nie przyjmuje a wolalbym sie obudzic i leciec na wizyte a tak pol dnia to nie wiem co ze soba zrobie

uciekam juz dziewczynki bo musze sie uczyc na zaliczenia weekendowe

agatko dzieki i masz racje, szkoda nerwow i tak mnie ta wizyta nie omini choc tak nie cierpie tego wibratora od usg...

Częśc dziewczyny
Pati - proszę spokojnie.Musisz myśleć pozytywnie będzie dobrze.
Liliannna- tak sypialnia juz calkiem nieźle wygląda, wczoraj moj M pomalował jedną ścian w przedpokoju i malowanie zakończone
Agatko - mała słodziutka i śpij masz racje, bo zazwyczaj później wcale nie jets lepiej z tym spaniem:)
Co do mnie to zgodnie z przykazaniem pani dr się oszczędzam i obserwuje czy mam skurcze czy nie. I za chiny nie wiem, mam momenty że twardnieje mi brzuch ale czy to są skurcze. Zobaczymy jak nie bede ich pewna to poczekam do niedzieli i powiem pani dr o moich spostrzeżeniach i niech ona decyduje czy brac ten cordafen czy nie.

pati zadałam ci pytanie odnosnie suwaczka, czekam na odpowiedz.:oo:

Bartosz i Bartłomiej to dwa różne imiona, Bartłomiej ma skrót Bartek,a Bartosz nie , wiec trza sie zastanowic.

Dziewczyny jak mi gorąco cos jest i wogole senna jestem na maxa, czuje sie jak na poczatku ciazy ,niewiem co jest grane.:hmm::huh: Wogole to musze do apteki dzisiaj biec ,bo nie moge wyleczyc tego hemoroida,a juz mnie piecze i czuje,ze urósł, dostałam namiar na dobre czopki, boze człowiek sie wykończyc moze..:rolleyes:

Agatko – Alicja cudowna :-)

LucyF – męża trzeba słuchać, przynajmniej od czasu do czasu :-p

Kasikz – to uważaj na siebie podwójnie, obserwuj się i obserwuj :tak:
Ewela – dasz jakąś fotkę nowej fryzurki? :dry:

Just79 – utknęłaś przy pralce? :-p

Pati - uspokój się do jasnej ciasnej, dzidzi Twoje nerwy do niczego nie są potrzebne więc nie świruj, w czwartek będziesz bardzo szczęśliwa – zobaczysz :tak:

A ja nie mogę się zebrać w sobie po tym weekendzie, mimo wszystko odwiedziny znajomych strasznie mnie wykończyły i czuję ewidentnie spadek sił. Może warto by się było położyć? :sorry2:

Cześć.

Jestem po wizycie u lekarza. Mam szmery na płucach. Zwonienie do 11/05. Kontrola 10/05. Zakaz wychodzenia. No i niestety antybiotyk. Mój lekarz twierdzi, że wolno mi przepisać augumentin lub duomox (1g). W ostateczności przypisał mi ten drugi (2x dziennie przez 5 dni). Któraś z Was coś o jego braniu w ciąży wie? Ja wiem, że lekarz powinien wiedzieć co mówi, ale... Pewnikiem po 15 zadzwonię też do mojego gina przełożyć jednak wizytę z czwartku na przyszły tydzień, to odrazu też zapytam go o opinię co do tego leku.

Trochę mi żal, bo chciałam się upewnić jak Mała znosi chorobę... No ale mając w sumie przykaz leżenia nie będę ryzykowała, że gdzieś mnie zawieje czy coś.

W ogóle jakiś pogrom, bo w mojej pracy na 10 osób 4 pracownice są chore plus szef... Czyli połowa kadry padła...

Zaraz Was poczytam. Buziaki...

reklama
Kasikz - Ewela ma rację, imienia Bartosz się nie zdrabnia, ale ja osobiście nie znam Bartosza, który by był tylko Bartoszem, zdrabniają wszyscy :-D
She - ja brałam duomox, jest ok, mi pomógł, zapomniałam co to przeziębienie. A czy ten Twój mądry lekarz zapisał Ci przy okazji dopochwowo Clatrimazolum? Mój nie, ale na szczęście gin uzupełnił z miejsca, bo powiedział, że za chwilę grzyba mieć będę. Więc brać możesz, ale niech Ci dopisze Clatrimazolum obowiązkowo i jak bierzesz bierz dwa naraz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry